Apple zostavil oficiálny WWDC20 playlist na Apple Music

74 skladieb. Viac ako 5 hodín hudby.

Apple po minulé roky zvykol dopĺňať svoje konferencie o hudobnú zložku. Doteraz si mnohí pamätajú, ako spoločnosť zavŕšila predstavenie Apple Watch koncertom U2. Hudobné koncerty však bývajú aj súčasťou WWDC a minulý rok si mohli vývojári vypočuť hudobníka Weezera. Tento rok je situácia inakšia a kvôli fyzickej neprítomnosti sa žiaden koncert nekonal.

Apple však aj napriek tomu nezabudol na hudobnú zložku a zostavil oficiálny WWDC20 playlist, ktorý je dostupný už teraz v Apple Music. Sadu s názvom “Music to Code to” tvoria celkom tri playlisty: Power Up, Coding EnergyCoding Focus.

Apple Music WWDC20 Playlisty

Playlist Power Up má slúžiť ako taká zahrievačka alebo hudba, ktorá najlepšie definuje ročník WWDC20. Tvorí ho 24 skladieb trvajúcich takmer 90 minút a jedná sa o nové aj staršie skladby od umelcov ako sú Alicia Keys, The Killers, Sia, Khalid, či Billie Eilish. Zaujímavosťou je, že jednou zo skladieb, ktorá Apple zaujala, je skladba Trigger zo soundtracku hry Death Stranding.

Playlist Coding Energy tvorí 25 skladieb s dĺžkou 126 minút. Je to výrazne viac oproti “zahrievačke”, a jedná sa o energické,, elektronické skladby, ktoré majú povzbudiť vašu fantáziu a kreativitu pri kódovaní vašich nových aplikácií pre iOS 14 alebo nový Mac s Apple procesorom. Nájdeme tu napríklad skladby od Above & eyond, deadmau5, Pryda (Eric Prydz), Gabriel & Dresden alebo Jamie xx.

Zavŕši to playlist Coding Energy pozostávajúci opäť z 25 skladieb, tentoraz s dĺžkou 97 minút. Sú to skladby, ktoré sa skvelo počúvajú na pozadí, kým sa sústredíte na to, ako napísať kód čo najefektívnejšie. Nájdeme tu skladby od umelcov, ktorí nemusia patriť medzi najznámejších. Reč je prevažne o ambient skladbách alebo jemnej house hudbe, akú môžete počuť napríklad v obchodoch s oblečením.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.