Slovenská mBank potvrdila spustenie Apple Pay

Ďalšia zo slovenských bánk oficiálne potvrdzuje, že bude po spustení Apple Pay službu podporovať.

Banka včera na svojom Facebooku oznámila, že čoskoro ponúkne mobilné platby aj klientom s Apple zariadeniami. Samostatnú sekciu už nájdeme aj na jej webe. mBank by mala byť medzi prvými bankami, ktoré budú u nás službu podporovať. Pridáva sa tak ku Slovenskej sporiteľni a N26, ktoré svoju účasť potvrdili koncom marca.

Slovenská sporiteľňa a N26 potvrdzujú príchod Apple Pay na Slovensko

mBank samozrejme nešpecifikovala dátum spustenia služby, podľa všetkého by však stále malo ísť o jún, o ktorom sa hovorí od posunutia pôvodného marcového dátumu.

Podľa aktuálnych informácií od Živé.sk by mali do prvej vlny okrem vyššie spomínaných bánk patriť aj Poštová banka, J&T Banka, 365 banka a Tatra banka.

komentárov
  1. mBank bola jedna s prvých o ktorých sa vie že bude na SK podporovať aPay. Aspoň teda ja si to všímam pretože ju mám.
    Je možné že to neboli oficiálne vyjadrenia, ale booo to 100%

    0
    0
  2. Pokud chcete pouzivat na slovensku apple pay, muzete vyzkouset monese.. Ja platim uz jenom tak.. Je to podobne jako revolut, ucet je zadarmo a nemusi se tam menit region, davat nove apple id a nic.. Karta mi prisla za 3 dny od podani zadosti a potom si ji jenom pridate do apple pay a platite kdekoliv na slovensku :)
    Na ucet si klasicky poslete penize bankovym prevodem ze sveho soucasneho uctu, za prijem na monese ucet se nic neplati..
    https://monese.app.link/tK5lKrWVsU?invite=TOMAS194
    Kdyz zadate muj ref. kod pri registraci, dostanete po dokonceni registrace 5e zdarma na ucet, takze budete mit zaslani karty zadara..
    Kod: TOMAS194

    0
    0
  3. Moja skúsenosť s Monese je, že po založení účtu, objednaní karty a po jej následnej aktivácii po doručení, ktoré aj v mojom prípade trvalo 3 dni, je potrebné zmeniť v aplikácii Monese v časti osobné údaje, krajinu zo Slovenska na Írsko, inak sa nebude dať karta úspešne pridať do Wallet a bude tam vyskakovať hláška s tým, aby ste kontaktovali vydavateľa karty.
    Zmeňte si región v  iPhone aj WATCH na Írsko, aby Wallet umožnil pridanie karty, pridajte kartu a aktivujete Pay. Ak všetko prebehne korektne, región na  iPhone a WATCH môžete zmeniť s5 na Slovensko.

    Pri zakladaní účtu v Monese zadajte môj kód MIROS861 a dostanete po prvom dobití 5€ nas5 :)

    0
    0
  4. @beather: za prijem na ucet monese sa nic neplati. a kolko % si strhava monese pri kazdej platbe uz nepises. Jediny tvoj ciel je ten, ze vsade chodis s invite linkom aby si skrabal 5eur.

    0
    0
  5. Tak ak si niekto aktivuje monese je totálny luzer a idiot.
    Ak je niekto kto chce  Pay uz teraz bez skrytých poplatkov tak úplne jednoducho stačí založiť účet v airbank.cz
    Účet založia aj Slovákom a v euromene !
    Čiže žiadna konverzia Kč vs. Euro !
    Účet , platby všetko zadarmo. Komunikácia s bankou na profi úrovni.
    Vlastná skúsenosť a nepotrebujem tu rozdávať kódy na 5€ !!!

    0
    0
  6. Vyzkousel jsi to dobre :) Monese si nic nestrhava z platby.. Rozhodne ne z tvych penez (bavim
    se o eurach).. Takze pokus dobry

    0
    0
  7. Načo by som si zakladal účet v Airbank, keď čoskoro príde Pay oficiálne k nám na Slovensko? Monese som si dal z toho dôvodu, lebo boon prestal podporovať karty mimo krajín, kde je oficiálne dostupný, čo už ale o5 neplatí a sú podporované aj iné karty, čiže aj tie, ktoré sú vydané na Slovensku. Monese je dočasné riešenie, ktoré ma nič nestojí, ak ho už nebudem využívať, jednoducho požiadam o zrušenie, tak ako som to spravil v prípade boon.

    0
    0
  8. uplne prva bude tuším 365tka, okrem telefonov aj hodinky, takže tu sa bavíme o peknom marketingu ale bez udaneho datumu je to len výstrel do tmy. Mam radšej ludi/spoločnosti, čo o niečom začnú rozprávať až ked vedia, kedy-čo sa stane. Toto je trapne a trufale. Čo ak nebudu prvý? :)

    0
    0
  9. @paloslav, 365.bank nebude rozhodne prvá, ale bude medzi prvými, tak ako mBank a ďalšie banky :) Majú oznámiť spustenie platieb pomocou smart hodiniek, teraz 25.4., ale Pay zrejme spustia niekedy v máji, prípadne júni. Neprekvapilo by ma, ak by  oznámil spustenie Pay v ďalších krajinách niekedy po 30.4., kedy budú oznámené finančné výsledky. Uvidíme, nechajme sa prekvapiť. Mne je to momentálne jedno, keďže Pay využívam cez Monese.

    0
    0
  10. Ja pouzivam boon. uz pol roka vsetko pekne ide platim nim kazdy den (3mesiace uplne zadarmo potom 1,5€ mesacne )

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.