AirBuddy: užitočná AirPods utilita pre Mac

Používanie AirPodov na Macu má pomerne ďaleko k bezchybnej integrácii s iOS zariadeniami. Nový nástroj však výrazne uľahčuje ich pripájanie.

Vývojár Guillherme Rambo je v Apple komunite známy ako chronický „prehrabávač“ kódu najnovších iOS a macOS verzií, vďaka čomu už vopred objavil nejednu softvérovú chuťovku. Naposledy v septembri pre 9to5Mac leakol promo obrázky nového iPhonu a Apple Watch priamo zo stránok Applu.

Teraz sa na titulkách blogov objavil z iného dôvodu. Do sveta vypustil šikovnú uitilitku pre macOS zvanú AirBuddy, ktorá lepšie menežuje pripájanie AirPodov na Macu. Imituje pritom bielu párovaciu obrazovku z iOS, vrátane zostávajúcej batérie slúchadiel aj ich puzdra. Stačí otvoriť obal s AirPodmi blízko svojho Macu a slúchadlá sa automaticky pripoja.

Program beží na pozadí a nevyžaduje ikonu v Docku ani menu bare, funguje pritom okrem AirPodov aj s ostatnými slúchadlami s W1 čipom. K dispozícii je aj praktický widget v notifikačnej lište, ktorý dokonca zobrazuje zostávajúcu batériu spárovaných iOS zariadení na blízku.

AirBuddy si môžete stiahnuť na tomto odkaze za minimálnu cenovku 5 dolárov. Ak sa cítite štedro, Rambovi môžete prihodiť aj nejaké tie drobné navyše.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.