iPad Pro dostane zaoblené okraje displeja, podobne ako iPhone X

Predstavenie nového iPadu sa pomaly blíži a informácie o ňom neprestávajú unikať. Prevažne zásluhou najnovších beta verzií iOS.

Len prednedávnom kód v iOS 12 definitívne potvrdil, že nový iPad Pro dostane redizajn s Face ID, teraz vyplávala na povrch aj informácia o zaoblených okrajoch displeja. 

Guilherme Rambo z 9to5Mac sa pozrel hlbšie do najnovšej beta vezie iOS 12 a objavil novú systémovú položku, ktorá zaobľuje rohy aplikácií. Týka sa pritom výhradne iPadu s modelovým označením J3xx, ktorý by mal korešpondovať s modelom pre rok 2018.

Každý, kto držal v ruke iPhone X si vie predstaviť, ako zaoblené rohy rozhrania pôsobia v praxi. Rambo však kód aj tak prehnal iOS simulátorom a výsledok si môžete pozrieť na screenshote nižšie. Finálny výsledok sa ešte môže líšiť, takto nejak však bude vyzerať Split View na novom iPade.

V iOS 12 sa objavila ikonka nového iPadu Pro

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.