Nové Apple Watch Nike+ sa oneskoria

Zatiaľ čo klasické modely Apple Watch Series 4 sa začnú predávať vo vybraných regiónoch už 21. septembra/září, športovo ladené modely Nike+ sa oneskoria.

Apple potvrdil, že hodinky zo série Nike+ sa začnú predávať až 5. októbra/října, avšak predobjednať si ich bude možné súčasne s ostatnými modelmi už tento piatok, 14. septembra/září. V prípade modelov Apple Watch Nike+ je však treba rátať v čase vydania s obmedzenou dostupnosťou a niektorí záujemcovia sa tak môžu dostať na rad až o niekoľko týždňov neskôr.

Samotné hodinky inak ponúkajú rovnakú funkcionalitu ako zvyšok Series 4 modelov. Ponúkajú teda väčší displej, prerobené telo s tmavou keramikou a zafírom na zadnej strane, ako aj senzor EKG, ktorý však bude v čase uvedenia na trh dostupný len v USA. Dôvodom je, že Apple musí získať individuálne povolenia na jednotlivých ministerstvách zdravotníctva v rôznych krajinách sveta. Následne by už bolo možné funkciu aktivovať na diaľku. Hodinky zo série Apple Watch Nike+ bude možné v čase vydania zakúpiť aj v Českej Republike od 11 290 Kč. Dostupné budú v 40mm aj 44mm verziách.

alu-space-nike-sport-loop-black-s4-2up_gps_varend

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.