Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #37 týždeň

Aj v poradí už tridsiaty siedmy  tohtoročný týždeň sme pre vás pripravili zoznam dočasne zlacnených aplikácii pre iPhone/iPad a počítače Mac.

iOS

Photolight – Pro Photo Editor – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Photolight – Pro Photo Editor ako už názov prezrádza ide o fotografický editor, vďaka ktorému nezabudnete, pri akej príležitosti bola fotografia vytvorená.

Phone Drive – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Pomocou aplikácie Phone Drive premeníte váš iPhone alebo iPad na prenosný bezdrôtový disk. Phone Drive je navyše aj prehrávač multimédií, PDF čítačka, textový editor a dokáže rozbaliť a zbaliť súbory (rar,zip).

Truck Simulator PRO Europe – 1,09€ (pôvodná cena 5,49€)

Európou od severu na juh a od východu na západ. Kdekoľvek je potrebné v Európe dopraviť tovar, nie je to pre vás žiadny problém. Hra Truck Simulator PRO Europe ponúka 18 európskych miest, 10 štátov a nekonečné cesty a diaľnice.

Dogfight Elite – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Hra Dogfight Elite je vojnový simulátor I. a aj II. svetovej vojny. V Dogfight Elite môžete lietať lietadlom, riadiť tank alebo vyskočiť z lietadla a brániť svoju pozíciu ako vojak.

Galastar – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Galastar je retro vesmírná strialačka v ktorej bude vašou úlohou zachrániť umierajúce Slnko a tým pádom aj vašu planétu.

OrasisHD – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Aplikácia Orasis HD používa vlastný algoritmus, ktorý vylepšuje svetlé a tmavé miesta na vašich fotografiách a odhaľuje detaily, ktoré neboli predtým viditeľné

Brave Guardians TD – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Brave Guardians je epic 3D akčná fantasy “tower defense” hra, ktorá rozpráva príbeh štyroch hrdinov (Pepo, Tiko, Zagi a Rapu) – každý s mimoriadnymi schopnosťami.

PepeLine – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

PepeLine je jednoduchá a veľmi návyková 3D logická hra v ktorej musíte vytvoriť z dlaždíc cestu a dostať vašich priateľov do cieľa.

PepeLine Adventures – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

V pokračovaní PepeLine s názvom PepeLine Adventures sa vydáte na vzrušujúcu cestu a pomôžete vašim priateľom Pepe a Line sa znovu stretnúť, pretože sa kvôli zlým čarodejníkom stratili v rozprávkovom svete.

Turbo Wheels – zadarmov (pôvodná cena 1,09€)

Si pripravený na víťazstvo? Len prvé miesto sa počíta… Turbo Wheels je závodná hra, v ktorej nepotrebujete brzdy, pretože tie vás len spomaľujú. Hra obsahuje 25 unikátnych mini áut v piatich rôznych kategóriách (Šport, SS, GT, Formula & Classic), 4 rôzne krajiny (Brazília, Japonsko, Kanada a Spojené arabské emiráty) a niekoľko herných režimov.

Pixel Boat Rush – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Pixel Boat Rush je zábavná závodná hra, v ktorej môžete vybaviť váš rýchlostný čln zbraňami. Hra ponúka rozsiahlu kampaň s RPG prvkami s množstvom člnov, ktoré môžete upravovať.

macOS

Magic Photo Eraser – zadarmo (pôvodná cena 5,49€)

Aplikácia Magic Photo Eraser odstráni z vašich fotografií nežiadúce objekty.

Theine 2 – zadarmo (pôvodná cena 3,39€)

Aplikácia Theine zabráni vášmu Macu aby sa uspal, keď zatvoríte obrazovku.

LEGO Marvel Super Heroes – 16,99€ (pôvodná cena 32,99€)

Vžite sa do úlohy členov tímu “pomstiteľov”, ako je neohrozený Kapitán Amerika, borec Iron Man alebo božský Thor, samozrejme sa ale môžete tešiť i na najlepšieho metača pavučín, Spidermana. Ústredná zápletka hry LEGO Marvel Super Heroes sa točí okolo šialeného boha Lokiho, ktorý sa z nejasných dôvodov nemôže vrátiť do domovského Asgardu, ako by sám chcel. I preto sa spojí s doposiaľ neodhaleným zloduchom. A aby tých zlosynov náhodou nebolo málo, na návštevu zase raz priletí prerastený starík Galactus.

Star Wars: Empire At War – 9,99€ (pôvodná cena 19,99€)

Realtime stratégia z prostredia Hviezdnych vojen, ktorá je posadená do obdobia medzi Epizódou III Revenge of the Sith a Epizódou IV New Hope. Môžete sa tešiť na epické bitky na dobre známych planétach vrátane Tatooine, Hoth a Dagobah aj v nekonečnom vesmíre. Chopte sa velenia jednotiek Rebelov aj Impéria, pričom za obe strany vás čaká celkom odlišný herný zážitok vďaka rozdielnym jednotkám, spôsobu boja aj dôležitým postavám. Tie sa budú objavovať v priebehu hry, aby zohrali svoje role v rozhodujúcich okamihoch boja o vládu v celej galaxii.

Disk Cleaner Pro – 3 in 1 – 10,99€ (pôvodná cena 16,99€)

Disk Cleaner Pro – 3 in 1 je užitočná utilita, ktorá vám pomôže odinštalovať a vymazať nepotrebné veci z vášho Macu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.