iPhone SE 2 je podľa KGI otázny, Apple naň nemá dosť ľudí

Analytik Ming-Chi Kuo z agentúry KGI vyslovil pochybnosti o novom iPhone SE, napriek nedávnym dohadom o aktualizácii.

Nový rok odštartovali okrem chýrov o trojici nových vlajkových lodí aj šuškania o druhej generácii obľúbeného iPhonu SE. Ten by mal dostať nové vnútornosti a taktiež bezdrôtové nabíjanie. Kuo však o novom SE-čku začína pochybovať.

Apple podľa neho nemá dostatok ľudí na súbežný vývoj viac než troch rôznych telefónov. Minulý rok bol prvým, kedy sa do ponuky dostali tri rôzne iPhony naraz a to sa údajne odrazilo na odklade iPhonu X, ktorý sa na trh dostal až v novembri. X má doteraz najkomplikovanejší dizajn spomedzi všetkých iPhonov a popri jeho regulérnej a väčšej verzii Apple pracuje aj na ďalšom modeli s LCD displejom.

Kuo dodáva, že ak by nový iPhone SE predsa len tento rok vyšiel, pôjde o skutočne drobný update. Pripúšťa napríklad rýchlejší procesor a nižšiu cenu. Nové funkcie ako X-kový displej, či Face ID a bezdrôtové nabíjanie, však očakávať nemáme.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.