Ming-Chi Kuo zverejnil nové informácie o iPhone X2, iPhone X2 Plus a iPhone 9

Analytik Ming-Chi Kuo z agentúry KGI Securities na konci víkendu zverejnil hneď tri správy týkajúce sa troch modelov iPhonu, ktoré Apple predstaví koncom roka.

Analytik naďalej vraví, že spoločnosť plánuje uviesť tri telefóny, čo zahŕňa nový iPhone XiPhone X Plus6,1″ iPhone, ktorý bude nástupcom iPhonu 8.

V súvislosti s posledným menovaným Ming-Chi Kuo vraví, že ho budú vyrábať tri firmy – Pegatron (60%), Foxconn (30%) a Wistron (10%). Hlavným dodávateľom Full Active LCD displejov bude firma Japan Display, ktorá by mala vytvoriť až 70% z nich. Ďalej sa vraví, že telefón má mať Face ID a podporu Animoji, dizajn podobný súčasnému iPhonu X a batériu, ktorá by mala ponúknuť kapacitu 2 850 až 2 950 mAh. Dôvodom väčšej batérie je menšia základná doska. Cenovo by mal začínať na úrovni 700 až 800 dolárov.

iPhone X Plus ponúkne 6,5-palcový OLED displej a 4GB RAM. Oproti súčasnému iPhonu X by mal mať až o 25% vyššiu kapacitu batérie, a to na úrovni niekde medzi 3 300 až 3 400 mAh. Čo sa interného dizajnu týka, aj budúca generácia má ponúknuť dvojbatériu v tvare L. Kuo dodáva, že Apple mohol použiť jednotnú batériu s atypickým tvarom, čím by mohla mať až o 10% vyššiu kapacitu. Rozhodol sa však zostať pri doterajšom dizajne.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?