Až 10% zľava na Apple doplnky? Vieme ako na nový iPhone alebo MacBook

Chceli by ste nový iPhone alebo výkonný MacBook? Otáľate s nákupom kvôli tomu, že ceny sa vám zdajú privysoké? My vám poradíme, ako viete ušetriť pri nákupe Apple vecičiek slušnú sumu peňazí vďaka Tipli. Využite cashback systém a zľavy a nakupujte produkty Apple za tie najlepšie ceny!

S Tipli cashbackom kúpite veci od Apple lacnejšie

Tipli je najobľúbenejší cashback na Slovensku. Cashback znamená peniaze späť. Nakupovať online môžete u vyše 350 registrovaných predajcov rôzneho zamerania, z čoho viac ako 50 e-shopov ponúka elektroniku.

Z každého nákupu sa vám vráti späť určité percento z finálnej ceny nákupu. Produkty ako iPhone X či MacBook Pro môžete kupovať lacnejšie napríklad v Okay.sk

Parádny výber iPhonov, produktov Apple a rôzneho príslušenstva na váš čaká tiež v TPD Euronics. Ak nakúpite online, vždy je pre vás pripravená výhodná Apple zľava, ktorá ešte zatraktívni finálnu cenu produktu. Nakupovať cez internet je  navyše rýchle a pohodlné. Nemusíte nikam chodiť a váš vysnívaný mobil vám pristane až pred dverami.

Za zmienku stojí aj jeden z najobľúbenejších e-shopov na Slovensku Hej.sk. Pokazila sa vám Apple nabíjačka, chcete nové Apple Watch, iPadalebo Apple TV? Na Hej.sk kúpite Apple produkty od výmyslu sveta. Vďaka Tipli cashbacku navyše na každej položke vášho nákupu ušetríte.

Pokiaľ zháňate Apple príslušenstvo, ktoré nie je príliš drahé, stavte na AliExpress. Na tomto populárnom čínskom trhovisku kúpite za pár eur Apple káble, Apple kryty, rôzne stojany, držiaky a iné gadgety, ktorými vytuníte vašu Apple vecičku. Ešte lepšie je, že späť sa vám z nákupu vďaka Tipli cashback systému vráti až 10%. 

Zaregistrujte sa na Tipli.sk

Chcete začať šetriť na nákupoch okamžite? Zaregistrujte sa a nakupujte Apple výhodnejšie ešte dnes. Aj s pár percentným cashbackom sa vám pri sumách, ktoré jabĺčkové veci stoja, vrátia späť slušné sumy. Kombinujte ich so zľavami a ušetrite ešte viac. Nakupujte s výhodami s najlepším cashback portálom Tipli.

 

komentárov
  1. To je cele podvod. Jedna z ponukanych stranok po zaregistrovani sa ma ceny vyssie ako u oficialneho predajcu apple. Zvazujte co pisete!!!!

    0
    0
  2. tiež mi na tomto webe úplne nevyhovujú články tohto typu… admini, chápem, že musite zarábať, ale toto nieje cesta v ktorej by som Vás podporil…

    0
    0
  3. Cashback od Tipli používam už dlho a ušetril som nemalú čiastku peňazí :-) Určite odporúčam!

    0
    0
  4. Tipli poznám a využívam. Neurobia z vás milionárov, ale kto vám dá dnes niečo zadarmo že :D Ale našetrila som postupnými nákupmi celkom peknú sumu.. Super je že cashback dostanete aj z veci v zľave, takže sa to fakt oplatí a je to ešte výhodnejšie. Za mňa spokojnosť.

    0
    0
  5. Je vtipne, jak sem “Peter” a “Linda” prispechali “zachranit situaci” s kladnym hodnocenim s odstupem 4 minut, zajiste i ze stejne IP adresy :) Nekdo holt prodelava krizi osobnosti a nemuze se rozhodnout, zda je muz ci zena :) Vazeny neznamy, tuhle traparnu s pruhlednymi fejkovymi recenzemi muzes zkouset nekde na mimibazaru, tady ale mivaji ctenari i neco v hlavach ;)

    0
    0
  6. Jo a jeste neco jsem chtel dodat smerem k adminum. Nechapu, proc mate povolene diskuze pod PR clanky. Vetsina tech piarek jsou pochopitelne z pulky bludy, v lepsim pripad, takze o negativni odezvu nebude nikdy nouze. Pod PR clanky se diskuze nezapina, jaksi to neprospiva vztahu s inzerenty a v konecnem dusledku tedy ani provozu webu :) ;)

    0
    0

Comments are closed.