Apple si registroval niekoľko nových iPhonov, vyjsť by mohli už v júni

Na ruských regulačných úradoch sa objavili zmienky o hneď niekoľkých nevydaných modeloch iPhonu. Predstavené by mohli byť už čoskoro.

Podľa francúzskeho webu Consomac sa v databáze Eurázijskej ekonomickej komisie (EEC) objavilo celkom jedenásť nových modelov iPhonu bežiacich na iOS 11. Žiadny z nich sa pritom nenachádza v aktuálnej ponuke spoločnosti.

Informácie z regulačných úradov sú často veľmi spoľahlivým zdrojom o blížiacich sa Apple zariadeniach. Naposledy sa v rovnakej databáze objavili dva nové iPady, ktoré mesiac na to spoločnosť predstavila na svojom evente v Chicagu. Na verejnosť by sa tak nový iPhone mohol dostať už v máji, alebo júni. Možno na každoročnej WWDC konferencii.

O aké modely iPhonu by teda ale malo íst? Vlajkové lode v podobe nástupcu iPhonu X a 8 zvyknú vychádzať vždy v septembri a zatiaľ nič nenasvedčuje tomu, že by sa tento rok niečo menilo. Nehovoriac o fakte, že len minulý týždeň vyšiel iPhone 8 v novej farbe. Logicky sa preto do pozornosti dostáva nástupca pre iPhone SE.

O tom sa za ostatné mesiace často hovorilo. Mal by dostať nové vnútornosti a bezdrôtové nabíjanie so skleneným telom. Rovnako často však boli fámy o jeho existencii popierané, vrátane správy od renomovaného analytika z KGI.

Počet nových sériových čísel však celú záhadu ešte viac komplikuje. Aktuálny iPhone SE sa totiž predáva len v troch registrovaných verziách. Je tak možné, že si Apple už teraz registroval celý svoj lineup na tento rok? Alebo nás čoskoro čaká veľké prekvapenie? Dozvieme sa najneskôr na júnovej WWDC.

iPhone SE 2 by mohol ponúknuť väčší displej

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.