Google Maps predbehli Apple a prinášajú Flyover Bratislavy

Nie je zvykom, že by človek používal Google Maps na dennej báze, no nájdu sa ľudia, ktorí na to môžu mať dôvod – napríklad ak robíte univerzitný architektonický projekt.

Práve na takéto účely môžu byť Google Maps skvelým pomocníkom kvôli možnosti precízne si zmapovať lokalitu z pohodlia domova. Apple Maps to umožňujú v niekoľkých mestách sveta, vrátane Brna, pomocou funkcie Flyover. Google pre zmenu ponúka trojicu riešení – mobilnú apku Google Earth a v mapách pre zmenu funcie Street View alebo obdobu flyover módu integrovanú do satelitného pohľadu na Mapy.

A práve tu je od dnešného dňa dostupná precízna 3D podobizeň Bratislavy. Zahrnutá je značná časť Bratislavy vo vysokokvalitnej podobe, ktorá kvalitami prekonáva aj funkciu Flyover v Apple Maps. Modely sú pritom vcelku aktuálne, čo dosvedčuje napríklad rozbúraná Bezručova ulica. Na druhú stranu je tu ešte stále k dispozícii model “starej autobusky” na Mlynských nivách, takže si ju môžete ešte nostalgicky pripomenúť v digitálnej podobe. Niektoré mestské časti, ako je Rača či Slovnaft, chýbajú.

Google Maps Flyover Bratislava

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.