iPhone SE 2 by mohol ponúknuť väčší displej

Špekulácie o zatiaľ nepotvrdenom iPhone SE 2 zľudoveli natoľko, že je mobil očakávaný aj napriek tomu, že od Applu o ňom nepadlo jediné oficiálne slovo. Všetko je teda zatiaľ len vo fáze špekulácií, ktoré sa môžu, ale aj nemusia potvrdiť.

Všeobecný konsenzus je ale taký, že iPhone SE 2 by mal byť predstavený tento rok a mal by si zachovať koncept malého mobilu s vysokým výkonom a skutočne peknou cenou. Druhá generácia si však prejde vizuálnou premenou. A nie, nebude vyzerať ako iPhone X.

Podľa informácií serveru QQ.com by si mal telefón zachovať súčasný dizajn, ale bude mať väčší 4.2″ displej a výkonnejší hardvér. Presnejšie by malo ísť o čip Apple A10 Fusion v kombinácii s 2GB RAM a úložiskom o veľkosti 32 alebo 128GB. Aktualizovaný smartfón by sme mali vidieť už na WWDC 2018.

To je však diskutabilné, pretože Apple predstavil iPhone na WWDC naposledy v roku 2010 a išlo o iPhone 4. Odvtedy boli telefóny uvádzané vždy na jeseň/podzim, s výnimkou SE – ten bol predstavený v marci/březnu. Minulý rok sme sa však na WWDC dočkali viacerých hardvérových noviniek. Predstavený bol HomePod, ako aj nové iPady.

komentár
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?