WhatsApp vydal desktopovú aplikáciu pre Mac

Facebookom vlastnená firma WhatsApp dnes zahájila distribúciu svojej desktopovej aplikácie pre Mac OS X, ktorá umožňuje užívateľom mať svoje konverzácie pohodlne vo svojom počítači.

whatsapp-web-chrome-android-windows-phone-blackberry-desktop-840x420

Dnes predstavujeme desktopovú aplikáciu, takže sme pre vás pripravili novú cestu, ako zostať v kontakte kedykoľvek a kdekoľvek, či už ste na telefóne, počítači, doma alebo v práci. Tak ako WhatsApp Web, naša desktopová aplikácia je iba rozšírením vášho telefónu : aplikácia zobrazuje na vašej ploche to isté čo je mobilnom zariadení.

original

Tento krok prišiel iba po pár mesiacoch, kedy WhatsApp spustil svoju webovú verziu. Aplikácia je sprístupnená pre OS X 10.9 a vyššie a Windows 8. Aplikácia taktiež podporuje hlásenia na ploche, klávesové skratky a omnoho viac. Aplikácia synchronizuje vaše konverzácie na počítači s vašimi konverzáciami na mobilnom zariadení, čo znamená, že notifikácie, ktoré dostanete na vašom mobilnom zariadení sa okamžite zobrazia aj na ploche vášho počítača.

whatsapp_app

Pre stiahnutie aplikácie WhatsApp pre počítač, navštívte stránku WhatsApp-u a stlačte tlačidlo pre stiahnutie. Keď sa aplikácia stiahne, užívateľovi sa zobrazí QR kód. Aby ste mohli oskenovať kód a použiť ho, musíte na vašom mobilnom zariadení prejsť do nastavení aplikácie WhatsApp a zvoliť WhatsApp Web, aby ste spustili skener a autentifikovali váš počítač s vaším účtom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.