Apple znížil ceny 4K a 5K LG displejov

Apple znížil svoje ceny na všetky USB-C príslušenstvá, aby tak pomohol nástupu novému MacBooku Pro. A to ešte len začal.

Podľa najnovších informácií, Apple taktiež výrazne znížil ceny 4K a 5K LG UltraFine monitorov, ktoré boli predstavené na októbrovom evente. LG UltraFine 5K displej po novom stojí $974. Znížil sa teda o $325 z pôvodných $1,299,95. LG UltraFine 4K display je zlacnený na $524, čo je zníženie o $175 z pôvodných $699,95.

lg-ultrafine-5k-4k-displays

Každý z týchto LG UltraFine displejov bol dizajnovaný v spolupráci s Apple aby vedel špecificky pracovať s novými MacBookmi Pro. Displej sa pripojí k novým MacBookom pomocou Thunderbolt 3  a disponuje zároveň funkciami ako zabudované USB-C porty, schopnosť nabíjať, stereo reproduktory, široká podpora farieb P3 a na 5K monitore je vstavaná kamera a mikrofón.

lg-ultrafine-27-inch-5k-display-1-1280x720

Zníženie cien na týchto dvoch typoch displejoch je označované ako “Špeciálna cena” a nemá sa meniť až do konca roka. Ceny USB-C príslušenstva by sa nemali meniť až do konca roka 2016.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.