Aj mBank prináša svojim klientom aplikáciu pre iPhone a iPad

mBank sa pridala k stále rastúcemu počtu bánk, ktoré ponúkajú svojim klientom špeciálnu aplikáciu pre ich iOS zariadenie. Ak teda vlastníte iPhone, iPod touch alebo iPad, a máte účet v mBank, odteraz k nemu môžete pristupovať aj prostredníctvom oficiálnej bezplatnej aplikácie. Aplikácia prichádza po internetovej verzii IB Light určenej pre všetky smartfóny, v budúcnosti môžeme očakávať aj aplikácie pre ostatné mobilné operačné systémy, vrátane Androidu. Sťahovať môžete zadarmo z App Store, keďže ale nejde o univerzálnu aplikáciu, k dispozícii sú samostatne verzie pre iPhoneiPad.

komentárov
  1. Za zmienku stoji, ze aplikacia podporuje iba pasivne operacie, teda tie, ktore netreba overovat SMS kodom. CIze prevod penazi cez aplikaciu neurobite.

    0
    0
  2. dobry den, chcel by som sa sytat, ci mate prava k sireniu obrazkov z webu mbank.
    ano, narazam tym na clanok o obrazkoch samsungu.

    0
    0
  3. Jozef Remen > keby len tuto aplikaciu pre mBank, ale cely ich internet banking jak z 90 tych rokov, uplne zle ale pravda je ze funguje tak az tak ma to nevytaca…

    0
    0
  4. Diletant sem diletant tam, ale konečne. Precíznosť nie je slovenská špecialita. A Peter to má vyskúšané???? Lebo mne sms kody chodia

    0
    0
  5. Aplikacia super prehladna a rychla. Skoda vyuzivania len pasivnych operacii, ale verim, ze sa mBank pochlapi a dotiahnu to dokonca s dalsim updatom :) odporucam!

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť