Pomoc/Rada Iphone6 LTE/4G

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Pomoc/Rada Iphone6 LTE/4G

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Autor
    Príspevky
  • #103375
    nideker
    Účastník (Participant)

    Potrebujem poradit..

    Mam novy Iphone6 ktory mi funguje ale len na LTE/4G a tato “funkcia” sa neda v normalnych nastaveniach nijako prehodit. Ked som denne na LTE za par hodin uzivania mi to vybije celu baterku (cca 5-6 hodin).

    Chcem sa preto spytat ci je chyba v operatorovy ktory jednoducho inu siet ako LTE nepodporuje (nachadzam sa v Juznej Koreji, kde uz 2g nie je len 3g ale povacsine vsetci operatory su len na LTE) a jednoducho mi to na 3G prepnut nepojde (pretoze operator ma pre IPHONE6 vymedzenu len siet LTE)

    – alebo je to softwerova chyba alebo softwerova zalezitost kedy mi to staci prebootovat OS a tato funkcia bude mozna (telefon mi “instalovaly” v predajni). Nakolko som nasiel navod ze je to mozne vypnut ale moj telefon to neobsahuje

    – zalezitost baterky moze byt chybny kus ? repsektive aka je sanca ze prave moja baterka nemusela byt 100% a ako zistit ze je problem v baterke (da sa v applestore nejakym sposobom skontrolovat?) alebo ako spravit test baterky (aplikacie, funcie atd atd)

    Od posledneho Iphonu ktory som mal vlastnil bol prvy v roku 2007. Fungoval som len na wifinovych Ipodoch/ipadoch cize zalezitosti s operatormi su pre mna novinky..

    Diky za akukolvek radu

    #398009
    dfx
    Účastník (Participant)

    Ak ma operator len LTE, tak 3G ani 2G nepojde a ani sa neda prepnut na 3G alebo 2G.

    Kolko hodin pouzivania vydrzi na LTE? Podla apple stranky by mal vydrzat do 10 hodin na LTE a do 250 hodin pohotovostneho rezimu.

    5 – 6 hodin je dost malo, ale ak je tam slaby signal, tak sa to da ocakavat.

    #398019
    nideker
    Účastník (Participant)

    Je moznost nejakeho checku baterky ? v predajni alebo pomocou aplikacie ?

    on je totizto stale zapnuty na LTE (aj ked stym regulerne nic nerobim tak ta baterka ide dole) .. a pri regulernom uzivani to fakt ide dole… vydrzim stym momentalne necely den (a strieda sa mi to s napojenim na wifinu)…

    fakt neviem ci to tak ma byt alebo jednoducho som len “dostal” zly kus…

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.