Xiaomi Mi Band

Domov Diskusné Fóra Ostatné Xiaomi Mi Band

Zobrazuje sa 16 príspevkov - 1 až 16 (z celkového počtu 16 )
  • Autor
    Príspevky
  • #103855
    qwerty1
    Účastník (Participant)

    Rad by som otvoril diskusiu ohladom pouzivania tohto produktu s iOS.

    Pouziva niekto? Skusenosti? Kde ste kupovali.

    Ja ho mam tyzden. Kupoval som z DX.com. Na fake to zatial nevyzera, ale je ich strasne vela. Pouzivam ho s iPhone 5. Skusenosti zatial viac-menej pozitivne. Krokomer meria kroky pri chodzi bezchybne. Vzdialenost je +/- tiez spravna predpokladam. Priame porovnanie s GPS vsak nemam. Zamrzia “ghost steps”. Napriklad po sprchovani mam cca +250 krokov. Spanok to u mna zatial meria velmi presne, az sa cudujem. Vibracny budik ma zobudil zatial vzdy, aj ked vibruje len 5x. Smart alarm mam zatial otestovany len raz, ale vykaslal som sa nanho a spal dalej :D Upozornenie vibrovanim na prichadzajuce hovory OK. Vodeodolnost zatial tiez OK. K baterke sa este neviem vyjadrit, zatial ho mam stale na initial charge a este som nenabijal, no z roznych for sa vydrz pohybuje aj 45+ dni. Aplikacia je dizajnovo pekna a jednoducha, podrobne statistiky vsak zobrazuje len na sucasny den.

    #400133
    jigga1411
    Účastník (Participant)

    Funguje pri iPhone aj odomykanie obrazovky?

    #400134
    buci
    Účastník (Participant)

    Odomykanie funguje len pre Xiaomi telefony tusim.
    Inac tiez ho mam objednany (z xiaomishop.com), tak snad v najblizsich dnoch pride a vyskusam ho

    #400140
    bobo355
    Účastník (Participant)

    Podpora iHealth funguje?

    #400141
    qwerty1
    Účastník (Participant)

    @jigga1411: odomykanie ide na hocijakom Androide od nejakej verzie alebo s cusom ROM ci co, v Androidoch sa nevyznam :D ale od Android 5.0 to ide defaultne na kazdom.


    @bobo355
    : Health ide

    #400146
    murriik
    Účastník (Participant)

    Vedel by si mi prosím bližšie popísať ako ho využívaš? Zaujíma ma najmä prepojenie s aplikáciou Zdravie, resp. s aplikáciami tretích strán ako napr. RunKeeper. Vidíš nejakú pridanú hodnotu pri použití s niektorým z nových iPhonov, ktoré merajú kroky a prejdenú vzdialenosť vďaka koprocesoru M8? Ako funguje to budenie, zdá sa ti to spoľahlivé?

    V minulosti som totiž uvažoval nad nejakým produktom od Jawbone, len ma trochu odradila tá cena a mnohé medializované problémy prvých generácií. Zbežne som si prebehol recenzie tohto produktu a som z neho celkom nadšený, no pred kúpou sa nechcem unáhliť hehe. Ale vyzerá to brutálne!

    #400153
    mudrnudl
    Účastník (Participant)

    Aj ja mam par otazok – meria to tep? ako to meria sport, kde sa tolko nebeha? prepocita to spotrebu energie podla tepu?

    #400166
    qwerty1
    Účastník (Participant)

    @murriik: Ja som ho kupoval hlavne kvoli sleep monitoringu, smart alarmu a celkovo funkcionalite budenia vibrovanim. Toto splna bezchybne. Prepojenie s aplikaciou Health podla mna nie je bohvieake, lepsie je pouzivat priamo Mi Band aplikaciu. Co sa tyka prepojenia s aplikaciami tretich stran, napr. RunKeeper, tak to nejde pokial viem. Pri iPhone 5s a 6 je na meranie krokov podla mna lepsie pouzivat priamo tie, ak ti ide len o toto.


    @mudrnudl
    : Tep to nemeria. Taketo info si si mohol lahko najst v recenziach alebo specifikaciach produktu. Sporty to nemeria, len chodzu a beh. Aplikacia pre Android podopruje aj nejake sporty a napr. aj skakanie cez svihadlo, “brusaky”.

    #400198
    mudrnudl
    Účastník (Participant)

    praveze som to tam nenasiel ale stale som dufal ty vseved :D

    #400199
    qwerty1
    Účastník (Participant)

    Ked sa to nikde v recenziach nespominalo tak ti nedoslo? :P A come on… seriously by si chcel, aby to meralo aj tep za 16€?

    #400201
    mudrnudl
    Účastník (Participant)

    Jasne, ze by som chcel, aj zadarmo

    #400454
    buci
    Účastník (Participant)

    ja mám tento náramok cca 1 deň a v podstate splnil všetko, čo som chcel, aj keď jedna vec ma zaujíma – máte na telefóne celý čas zapnutý bluetooth?
    Ja mám na iPhone 4s stále zapnuté wifi, 3g, dáta, gps a baterka mi vydržala cca 1,5-2 dni. Teraz som chcel mať zapnutý aj bluetooth, no baterka ide rapídne dole, tak rozmýšľam, že to ho budem asi vypínať a zapnutý ho nechám len cez noc kvôli vibračnému budíku.

    #401501
    buci
    Účastník (Participant)

    ako Vám funguje MiBand?
    mne prestal po jednej aktualizácii monitorovať spánok a tiež strašne blbo počíta kroky. Navyše, včera vyšla na iOS nová verzia aplikácie, ktorá má v sebe aj nový firmware pre MiBand, no nepodarí sa mi spraviť update firmwaru, vždy mi vypíše “Couldn’t update”, príčom to prejde až do 100% a potom to hneď vypíše

    #507872
    Tomas128
    Účastník (Participant)

    máte niekto náramok mi band 2? nejaké tipy, triky, odporúčané nastavenia s iphonom? a celková spokojnosť sním? :)

    #508552
    FoXo
    Účastník (Participant)

    Ja som ho obdrzal akurat dneska tak som zvedavy co to bude zac.

    #508829
    outdoor
    Účastník (Participant)

    Používam ho cca 4 mesiace a zatiaľ veľká spokojnosť hlavne s výdržou (cez 30 dní), občas nechce zmerať heat rate; skúšal som ho aj pri jazde na bicykli (nastavenie beh – kontinuálne meranie tepu) s iphone 6 a funguje ozaj dobre

Zobrazuje sa 16 príspevkov - 1 až 16 (z celkového počtu 16 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.