Nákup na iTunes Store

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Nákup na iTunes Store

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    Príspevky
  • #55944
    Mano5
    Účastník (Participant)

    Chcem sa spytat, ci niekto z diskutujucich neporadi ako nakupovat na iTunes Store. Nejake utrzky som postrehol, ked som listoval v starsich vlaknach. Opravte ma prosim ak sa mylim:
    Mam svagrinu v Londyne. Ma anglicku kreditku. Ja sa zaregistrujem so slovenskou adresou a zadam len cislo anglickej kreditky? Alebo musim zadat jej adresu a jej kreditku? Potom mi staci previest nejaky obnos na jej ucet a nakupovat.
    Ako je to s ukladanim takto nakupenych skladieb? Mam sietovy disk D-LINK DNS-323, ktory ma iTunes server. Ked tu skladbu kupim a v preferenciach mam predvolene ukladanie na tento disk, ktory je samozrejme zdielany tak mi to tam ulozi apotom ju mozem prehravat aj z ineho pocitaca? Popripade ju cez ten dalsi pocitac nahrat do iPoda? Dakujem za rady.

    #114639
    nemo
    Účastník (Participant)

    Vzdyt uz to cele tady bylo receno tolikrat…

    #114647
    Mano5
    Účastník (Participant)

    Dakujem za rychlu odpoved. Za cely rok do zadu (na MacBlog aj Mujmac) som nic poriadne nenasiel. Len ako obist registraciu. A to sa mi dokonca podarilo na prvy krat, takze artworky mi idu stahovat. Len som sa chcel uistit, ci postup je spravny a skladby, ktore LEGALNE chcem kupovat a nakupim (a kedze nie vsetky su bez DRM) sa budu vobec dat ulozit na zdielany sietovy disk. To ze sa daju pustat na 5 kompoch je mi jasne. Ale moze to fungovat aj tak, ze su nazdielane z toho, ktory ich nakupoval, a na ktorom su ulozene.
    No nic, ozeliem par korun a vyskusam to cez tu Gift kartu ulozit zo 5 skladieb priamo na sietovy disk a potom z druheho PC to nahrat do iPoda. Pocet PC, by som nemal prekrocit aj keby ten sietovy disk bral ako dalsie PC.
    Ak by mal niekto praticke skusenosti dajte prosim vediet.

    #114653
    Tommy_Verceti
    Moderátor

    Mano5 pridám sa do klubu tých čo to chcú mať pokope a poriadne vysvetlené… mohol by si mi povedať ako obísť registráciu na artworky? veľmi by si mi pomohol :) díky

    #282531
    marianlapos
    Účastník (Participant)

    Vie niekto poradiť, kde v itunes store music nájdem svoju zakúpenú hudbu? V purchased som našiel iba appky a books. Ďakujem

    #285805
    MadJack
    Účastník (Participant)

    Rad by som tiez vedel ako stiahnut znova zakupenu hudbu… v zahranicnych navodoch hovoria o kolonke Purchased v shope ale ako nadomnou podotkol marianlapos tam je len Apps a Books…a Music nie :( pls help

    #285806
    hatto
    Účastník (Participant)

    pri aplikaciach to funguje tak, ze ked das opat kliknes zakupit tak ti stiahne app ale nebude ti uctovat peniaze, a podla mna by to mohlo fungovat rovnako aj s hudbou

    #285811
    sategi
    Účastník (Participant)

    Hladam clanok kde bolo vsetko vysvetlene, pravda je vsak taka ze z iTunes sa uz kupena hudba neda opat zadarmo stiahnut. Jedna sa totiz o jednorazovy download preto DOPORUCUJEM ju tahat najprv do PC a az potom mnozit na ine zariadenia.

    #285813
    raul
    Moderátor

    hatto: ale tak to nefunguje. Hudbu si mozes stiahnut ba raz, aj ked sa mi zda, ze v poslednej dobe s tym chceli nieco robit. Mozno prave od iOs 5 to funguje, dovtedy vsak nie, peniaze by stiahlo 2x. Tak radsej preverit a overit, bacha na to.

    #285816
    danocoys
    Účastník (Participant)

    tak tak.. naposledy som sa tak ojekabatil na Beatles Box.. povodne som kupil za 10 eciek cca a druhy krat som stahoval a myslel ze to bude gratis a podho 149 eciek fuc.. U nich je to skratka spravene tak ze hudbu nemozes stiahnut 2 x. iOS nic neriesi.. cele to riesi iCloud a to ze mas svoju hudbu na servri a teda nejde o nejake naviac stahovanie z itunes ale z tvojho sukromneho priestoru.
    A aby som to dokoncil. Sice mi stiahli 149 eciek, ale napisal som asi na kazde miesto kde sa dalo a nakoniec mi neposlali kredity na iTunes ale eura na ucet. Takze som mal stastia kopec.

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.