Iphone 7 – update 12.1.2 nefunguje spravne fotoaparat – pomoc

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Iphone 7 – update 12.1.2 nefunguje spravne fotoaparat – pomoc

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    Príspevky
  • #531689
    culi7
    Účastník (Participant)

    Ahojte chalani! Tento vianocny cas prisiel aj vianocny problem. Mám iPhone 7 128GB Black MN922CN/A a spravil som update na 12.1.2 a zacalo to fotit ako v prílohe. Neviete co by to mohlo byt? uz som vypol aj zapol telefon a nic. Vcera este s ios 11 vsetko ok.

    Dakujem za rady

    #531699
    drincok
    Účastník (Participant)

    Ahoj, vycisti si sosovku handrickou ;)

    #531824
    kenvele
    Účastník (Participant)

    Vyskúšaj urobiť video a tiež foto prednou kamerou, či sa problém objaví aj tam. Ono to naozaj vyzerá len na nejakú špinu na šošovke kamery. Ak máš pocit, že je to updatom, skús obnovu. Nezdá sa mi však, aby takýto problém vznikol aktualizáciou. Pokiaľ nefotíš pomocou aplikácie tretej strany, ale cez defaulne nastavenie foťáku, skôr poškrabaná šošovka. To by si si s najväčšou pravdepodobnosťou všimol, aj keby to boli mikroškrabance a prejavilo by sa to aj na videozázname. Možno sa ti len trasú ruky :)

    #540832
    Jojco
    Účastník (Participant)

    Ahote…chalani mam ten isty problem priatelka mala 7plus a fotky ako v tvojej prilohe, telefon sme dali reklamovat lebo mala na prd reproduktor s tym ze nam vymenili kus za kus..po odfoteni problem nezmizol..pred dvoma mesiacmi som jej dal moj XS max 256GB a po zapnuti a prihlaseni jej tie fotky robia stale to iste pritom mne to na XS max nerobilo a ked pouzivam jej 7plus ani tam mi to nerobi..skusali sme vytvorit nove ucty ci nahodou nieje niekde chyba tam..a vcera to zacalo robit aj švagrovi na Iphone 8..neviem si s tym rady

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.