iPhone 7: Ste aukey s tym co vykonali?

Domov Diskusné Fóra Ostatné iPhone 7: Ste aukey s tym co vykonali?

Zobrazuje sa 17 príspevkov - 1 až 17 (z celkového počtu 17 )
  • Autor
    Príspevky
  • #485809
    iTuxx
    Moderátor

    Ste? Alebo vam je to jedno? Alebo si myslite ze uz od dobroty nevedia co robit?

    #485810
    joer
    Účastník (Participant)

    A co ako vykonali? Ze tam nie je jack konektor? Ze HomeButon uz nie je mechanický či čo myslíš? Vela kriku pre nič. Ked Apple odstránil disketu, spustil sa povyk a co, svet isiel dalej. Ked zaviedol ako prvy USB ktory lezal vymysleny 9 rokov v supliku spustil sa povyk že sa tak nedá, že je to blbé riešenie. Do roka a do dne milý Lomikare bolo xy zariadení s USB. Ked odstránil DVD mechaniku to isté. Apple sa nebojí razit cestu vpred. Prvy zaviedol Nanosimkarty, prvý micro atd. Neboj sa, prežiješ to ako sme prežily iné kroky. A budes sa cudovat, ale predpokladam ze nove shity od Samsungu, LG, Huewai a iný uz tiez nebudu mat Jackkonektor. Len sa doteraz báli ako prví tento krok urobit.

    #485811
    eraserv6
    Účastník (Participant)

    S prihliadnutim na fakt ze sa toho uz moc neda vymysliet alebo niecim vynimocnym ohurit cela keynote sa zmestila do mojich ocakavani.
    Na odstranenie jacku sa bude musiet privyknut ale neni to zas nic neprekonatelne. Volakedy apple zabetonoval internu bateriu ale z toho bolo velke halloooo. Casom sa ostatni vyrobcovia pekne prisposobili a zrazu su vsetci spokojni. Takze tolko k jacku.
    Potesila najma opticka stabilizacia, zvysenie svetelnosti fotaku a snad aj displaj bude este lepsi ako ten v IP6/6S.
    Osobne ma dostali AirPods kedze unik s tymi odpornymi degeneratmi sa nepotrvdil, vyzeraju naozaj pekne.
    Connecting samotnych sluchadiel len otvorenim ich puzdra by ma asi nikdy nenapadlo takze za mna 100 bodov. Som zvedavy ako to bude so zvukom – ak sa zlepsili aj po zvykovej stranke tak urcite idem do nich.
    Jediny vaznejsi problem vidim vo vysokom riziku ich straty resp. straty jedeho kusu najma na bajku. Ale to by sa dalo poriesit nejakou nenapadnou zabezpecovacou (“snurkou?, snad), uvidime co vyrobcovia prislusenstva casom vymyslia.
    Na jedinu vec co som dufal ze by mohla zazniet a nezaznela – SIRI v SK jazyku. No nic treba si este pockat. Asi im ta vychodniarcina stryka Andera z Kosic este robi problem :-)

    edit : Joer, presne tak. Apple zaveli a ostatni sa zvezu…

    #485837
    shadower
    Účastník (Participant)

    ako vsetci sa stazuju ako budu nabijat a pocuvat hudbu :D fail mne sa nestalo zeby som nabijal a zaroven pocuval …
    ten lighting konektor mne pride celkom slaby …ale cas ukaze ci sa nebude vo vreckach lamat
    redukciu beries ked beries sluchadla … ak si zabudnes sluchadla a nemas redukciu …boze chran …pre niektorych sa asi zruti svet …

    jedine co mne pride ako cisty fail je cena sluchadiel :D to akoze totalne zabili

    #485904
    JFK.
    Účastník (Participant)

    V pohode, relatívne dosť toho zmenili, 7 Plus dostal aj 3 GB RAM, pre tých čo si honia na ramke ????

    Foťák bude top, na home button som zvedavý, treba vyskúšať. Vodeodolnosť poteší. Zvýšenie kapacity tiež poteší, škoda  toho zvýšenia cien skrz kurzu libra/euro voči doláru… 759€ začína 32 GB model v nemeckom Store.

    Jet Black bude asi veľmi krehký no tiež treba počkať na nejaké tie scratch testy, každopádne je krásny.

    okrem toho, tiež neviem či sa súčasne iPhony dajú nejako inak modifikovať, všetko už dosiahlo top kvalitu a rýchlosť…mobily v súčasnej forme už fakt nie je veľmi kam posúvať..

    overall, iPhone 7 najlepsi phone na trhu. ( A10 Fusion bude beast????)

    nič neprekvapilo, ani nesklamalo …o jacku sme vedeli už pol roka, ak nie viac, Lightning slúchadla su v balení, redukcia je v balení + možnosť dokúpiť AirPods…lepšie to vymysliet nešlo ak chceli odstrániť jack.

     

    #485919
    majdy
    Účastník (Participant)

    Keynote bol naozaj dobrý, začiatok pobavil, prakticky vzali iPhone a Apple Watch a vylepšili všetko čo dnes mohli.

    Apple Watch — nič veľké ale dostali zaslúžený upgrade, myslím, že je dobre, že sa dizajn nezmenil.

    iPhone — super, prakticky som si ho sám navrhol ;), až na to, že ostal Home button, je to skvelý pocit a bol by hriech si to nekúpiť, idem do black varianty hneď 23.9. najskôr ako to bude možné, lesklá mi príde z fotiek trochu gýčová a trochu nepraktická, v reále bude ale určite tiež krásna.

    Airpods — párovanie je skvele vymyslené, ak budú hrať lepšie ako earpods asi do nich pôjdem (pokiaľ budú hrať lepšie ako tie lightningové), som len sklamaný z dizajnu, mohli na ňom zamakať, myslím, že nebudú tak fixovať v uchu, moja vízia bola myslím premyslenejšia a tým sa nechcem povyšovať…

    #485922
    eraserv6
    Účastník (Participant)

    No chyba tu uz len nazor @s3030150 a celu diskusiu mozme uspesne uzavriet :-)

    #485937
    dfx
    Účastník (Participant)

    eraserv6: Prave si ma uplne odpisal :-(

    iPhone 7: Ak predpokladam, ze cieli na zakaznikov, ktori maju uz pomaly dvojrocny iPhone 6 alebo 6 Plus, tak je to zaujimava kupa.

    Dvojnasobna kapacita RAM, dvojnasobna kapacita flash disku, dvojnasobny vykon procesora, neviem kolkonasobny vykon grafiky, k tomu dlhsia vydrz baterie, rychlejsia LTE, lepsia vodeodolnost. Ten novy homebutton je urcite lepsi ako mechanicky, ak si nanho clovek zvykne. Fotoaparaty by mali byt omnoho lepsie, uvidime testy. Ta leskla cierna farba je krasna, len zrejme bude chytat odtlacky prstov a bude lahko poskriabany. Urcite zaujimavy upgrade pre tych, komu vyhovuje velkost.

    Tie bezdrotove sluchadla su drahe, ale velmi zaujimave. Urcite nebolo lacne ich navrhnut ani vyrobit, tak cena je viacmenej OK, len pre mna su zbytocne.

    Mna ako majitela iPhonu 5S potesil pokles ceny 64GB SE, kedze nechcem lopatu ani padlo :-)

    Apple Watch preslo zlacnenim a zrychlenim. GPS s tak malou vydrzou je nanic. Na zabehnutie si do parku alebo vylet na bycikli je to OK, a zrejme pre takych ludi to vyrabaju. Na celodennu turistiku je to nepouzitelne, lebo sa baterka skor vybije.

    Do bazena by som ich vsak nebral. Radsej nejaky lacnejsi naramok na sledovanie plavania.

    Pre mna je stale Apple Watch zbytocnost takze nemam dovod kupit.

    Z mojho pohladu to bola povinna jazda Applu, ktorou vsak dieru do sveta neurobia. Len dalsi povinny upgrade uz existujucich veci. Ziadna killer feature, ziadna killer aplikacia, ziaden must have produkt.

    Stale cakam na upgrade iMacu 5K. Snad do Vianoc bude doma :-)

    #485950
    JFK.
    Účastník (Participant)

    Jet Black dostupnosť spadla za 10 minut na November ????????????????????…

    #485951
    ????
    Účastník (Participant)

    :-)

    #485952
    eraserv6
    Účastník (Participant)

    @dfx
    Sorry :-)

    Inak preco je jet black vo variante minimalne 128Gb??? Nejaky podraz?

    #485953
    iTuxx
    Moderátor

    asi sa im neoplati lestit to ked zaplatis tak ”malo” :-)

    #485960
    joer
    Účastník (Participant)

    Este to k tomu Jack konektoru. Donedavna som mal dock na iPad a na iPhone 2, ktory mali zozadu výstup na jack konektor repraky, sluchatka. Stabilne bol zapnuty na nabijacke. Prisiel som s práce, iphona, ipada som strcil do docku v ktorom som mal repráky Harmany. A bolo, ze som mohol nabíjat, pocuvat hudbu atd. Cez Airdrop som zapol hudbu a hotovo. Od iphonu 2 som nikdy nepotreboval pocuvat hudbu na sluchátka a zároven nabíjat. Ked sa mi v sluzobnom aute posralo radio cestou do Brna, tak som strcil iphona na nabijacku v aute a pustal hudbu cez reprak v iPhone. To len nejaky frikulini furt pindaju ze potrebuju Jack konektor a zaroven dobíjat. 90 % nepotrebuju a zbytok ma nezaujima ako povedal S. Jobs.

    #485961
    joer
    Účastník (Participant)

    Takze kto má potrebu dobíjat a zároven pocúvat hudbu nech si kúpi príslušný dock a ma po probleme. Napr.: https://www.mzone.sk/apple-iphone-lightning-dock-gold-8825

    #485962
    joer
    Účastník (Participant)

    To dfx: Sluchatka od Applu a drahé? Skôr lacnejsie. Tu mas porovnanie: https://www.letemsvetemapplem.eu/2016/09/09/airpods-oproti-konkurenci-levnejsi/

    #485963
    joer
    Účastník (Participant)
    #485965
    ????
    Účastník (Participant)

    :-)

Zobrazuje sa 17 príspevkov - 1 až 17 (z celkového počtu 17 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.