Blížime sa k Windows :-)

Domov Diskusné Fóra Ostatné Blížime sa k Windows :-)

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    Príspevky
  • #516687
    Karol61
    Účastník (Participant)

    Od odchodu tvorcu ide Apple smerom kvantita a stále mi to pripadá, že sa blížime na úroveň Windowsu a androidu :-) Mám viac zariadení a všetko smeruje k horšiemu. Nehovoriac radikálnemu odstaveniu 32 bit. app, ktorých nie je málo. Nemyslím si, že niekto bude zadarmo prerábať staršie app, ktoré majú ľudia obľúbené. A ak aj sú nové app tak je to už o ničom alebo nepoužiteľné. Som za smer vpred ale takto ? Veľmi si rozmyslím či v budúcnosti ostanem pri Apple :-) Veľmi skoro prestane éra a fáma, že Apple je stabilný systém. Určite by to každého potešilo ak by sa všetko vrátilo časom k starej dobrej kvalite ale zatiaľ to tam nesmeruje.

    #516688
    eraserv6
    Účastník (Participant)

    Co sa tyka Mac OS tak treba tomu samozrejme dat cas. Ziaden novovydany OS nebol uplne dokonaly a postupne sa vychytavali muchy. Pocitam ze verzia od 10.13.3 bude vyladena.
    Skor ma sere iOS 11, tolko znamych bugov este od cias prvych beta verzii ktore som aj osobne reportoval a dodnes z nich nie je nic opravene. Radsej sa zamerali na vytienovanie ikon alebo zmenu animacii.
    To je totalny fail ked si user musi deaktivovat CLIR aby mu znami dvihli hovor. Ano chyb tam je este zjavne vela ale zaoberat sa blbinami ktore nie su pre pouzivanie take dolezite a radsej uprednostnit kolotoce tak to je nonsens.

    #516689
    Sagittarius
    Účastník (Participant)

    iOS 11.0.1 ten bug keď na zamknutej obrazovke po prebudení chýbajú hodiny stále pretrváva. Nahodil som 11.1 public. Uvidíme. Aj tak najviac cool sú tie centimeter vysoké nápisy. To je proste mega. Aj to by som prekusol, keby aspoň vyladili ten iOS

    #516690
    joer
    Účastník (Participant)

    Neviem čo máte za problémi neustále, čo robíte s týma telefonmi. S obavami som nahodil na 5S 32 GB 10.11 a všetko šlape v poriadku. Baterka sa umudrila po 2 dňoch, jedine čo ma štve tiež sú tie konské nápisy. Ale ináč pohoda. HighSierra sa už tiež zdá že je v pohode, po problémoch ktoré som tu opisoval je to v pohode. Zdá sa že niektoré stránky začali bojkotovať Apple za to že v Safari zaviedol kontrolu reklamy. Po vypnutí a zapnutí v preferenciách Privaci-Block all cookies ide všetko v poriadku.

    #516701
    Sagittarius
    Účastník (Participant)

    Praveze zatial ziadne problemy nemam. Skutocne sa na 5S verzia 11.1 pomerne zrychlila. Ked to porovnam s prvymi betami, ked som po dvoch minutach daval naspat 10.3.3 je toto skutocne rychlik. Mozno to napokokon daju dokopy.
    Lebo mi to zacalo pripadat ako Win 10 mobile, ktory ani po dvoch rokoch od vydania nedokazu vyladit ????

    #516706
    eraserv6
    Účastník (Participant)

    @joer
    Ked chyba v iOS utajuje cislo tak je to snad problem apple nie moj:-)

    #516716
    Anonymný
    Neaktívny

    :-)

    #516730
    ????
    Účastník (Participant)

    :-)

    #516741
    Bee
    Účastník (Participant)

    x-na-hocico: amen, plny suhlas s tym posmrtnym zivotom.

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.