Auto downloads nefunguju kvoli blbemu obmedzeniu 90 dni? Wtf?

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Auto downloads nefunguju kvoli blbemu obmedzeniu 90 dni? Wtf?

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Príspevky
  • #99653
    iTuxx
    Moderátor

    Zdravicko.
    Vcera vecer som si kupil skladbu cez iPhone. Dnes som ju chcel najst v iTunes kniznici a nech pozeram akokolvek, nikde nie je. Pozriem do iTunes Store a tam si to spokojne hlasi: Purchased. Ale ze by sa dala stiahnut do pocitaca, to nie. Zacal som teda skumat, preco to nefunguje. Doteraz som s tym nikdy problem nemal.
    Nasiel som taku vec, ze ”you cannot associate that device or computer with another Apple ID for 90 days.” A v zozname mojich zariadeni bol tento iPhone uvedeny s odpoctom 86 days remaining. Ano, je pravda ze som pred 4 dnami vymenil iPhone za iny, ale preco to nefunguje? Ved pouzivam len 1 apple ID. Nijako ich v zariadeniach nemenim. A tento druhy iPhone co mam, mam uz dlho, preco teda zacal odpocet dni zrovna v okamihu ked som ho zacal pouzivat? Co je zas toto za retardovanu politiku Applu? Aky to ma vyznam? To Apple ID je moje, mozem si s nim snad robit co chcem, no nie?

    Vdaka za kazdy luc svetla do tejto debilnej problematiky :-)

    #380734
    raul
    Moderátor

    apple support…

    #380736
    Cibike
    Účastník (Participant)

    toto iste aj u mna, pointa toho je – z kazdeho druhu iDevice len jedno kazdych 90 dni, znamena môzes pripojit iPad, iPhone, iPod naraz a bude fungovat vsetko, ale iPhone a na druhy den dalsi iPhone uz nie, treba pocka 90 dni, je to pitchovina, lebo napr. ja co mam uz asi 20. iPhone a menim ich skoro ako ponozky, tak ma to celkom nasiera, ale serem na to, holt pockam este 64 dni! :D

    #380738
    iTuxx
    Moderátor

    Len 64? Tak to sa ti caka :-D
    Ja 86, dovtedy budem mat uz davno iny. Aky mam toto vyznam nechapem. Co ak ma niekto pracovny aj sukromny iPhone? Musi cakat 3 mesiace? Jak moc to musela byt prechlastana hlava co vymyslela takuto sprostost?

    #380742
    Benne
    Účastník (Participant)

    a skusal si ten apple support? co ti povedali?

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.