- Toto téma obsahuje 149 odpovedí, 37 hlasov, a bola naposledny upravená pred 9 years, 7 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Ostatné › iOS 9
Ja sa teším až do appiek bude pribúdať podpora pre multitasking :-)
další bug – ked chcem zmeniť zvuk upozornenia (napr. Kalendár), tak nastavovacia appka padne.
@ Lukáš
mám ten istý bug, z nejakeho dovodu mi to zmenilo zvuk pri novom e-maily a pri pokuse o zmenu appka Settings stale zakaždym padne. Reportoval som to do Applu, zatial ziadna odozva, snad sa najde viac ludi ktori to tiez nahlasia..
Po nainštalovani Beta 3 mi už videa vo Fb a instagrame nemrznu a idu v pohode. Vypada to byt stable… prozatim
Nastavenia zvukov už nepadajú
Ikonam v appswitcheri zase drbe…
AirPlay mi vobec nejde ale stále :(((
na iPhone 6 – iOS 9 PB 3 – uz funguje pristup k ovladaciemu centru (potiahnutie prsta smerom nahor), aj notifikacne centrum a centrum hlasenia (potiahnutie prsta smerom nadol).
rovnko uz funguje aj indexovanie (vyhladavanie) telefonneho zoznamu vo vyhladavani z plochy, prip. v Spotlighte
Palec hore!
PS: …na 6+ sa mi iOS 8.4 uz zda az divny…
MajoBoss: a co je na tom nove? Tieto veci su v iOS uz pekne dlho a funkcne aj v iOS 9 beta
@Jozef Remen: 27-07-2015 10:41 som do tejto temy pisal komentar ze po update na iOS 9 PB 2 to neslo – nebolo mozne to vobec spustit… Proste to prestalo fungovat. (Pisal som im to aj na FeedBack)
…na iOS 9 PB 3 to uz je opravene!
muhaha, Majo ale to len možno 1/10 ľudí nešlo, ostatným nám to išlo, čiže sa zase až tak nečudujeme že to (opäť) funguje v PB3.
mier
No ved praaave…
…a ja zase nemam problem s AirPlay…
hahahaha :D ty cikán jeden, dostal si ma :-))))))
Ahojte,
co je ine/nove/opravene/lepsie v iOS 9.1 PB?
Vdaka
Nové ikony smajlíkov. Subjektívne na iP5S a 4S behá rýchlejšie ako posledná public beta iOS9.
Ďalším plusom je to, ze iPad Air sa tak nehreje ako pri spomínanej predchádzajúcej bete ( bol doslova horúci, teraz je len mierne teplý :-). Za mna OK a spokojnosť.
Batériu si nedovolím zatiaľ hodnotiť, dúfam ze to bude lepsie ako posledná public beta kde baterka na iP5S doslova myzla pred očami.
Vcera som nainstaloval iOS 9.1 public beta na iPad 3 a musim povedat ze je to daleko lepsie ako iOS 9.0 Beta a cely iOS 8.0…. Vykonnostou mi to pripomina iOS 7.1
Odporucam tak urobit vsetkym co maju iOS 8-9.0
Viete mi poradit ako stiahnut a nainstalovat ios 9.1 ? mam 9.0 ale vobec mi ju nezobrazuje na telefone ani ked je Iphonis pripojeny na Macbooku v itunes.
https://imzdl.com/ios.html Vyber svoj model, stiahni, a v iTunes potom zmackni alt(option) alebo na windowse tusim shift(? neviem nemam win) a klikni na Update a vyber ipsw ktory si stiahol. Boom. :-)
Ja som nahodil rano, a veru je to este sviznejsie ako 9.0. Som prijemne sokovany! (ip5)
lordsoft, Dakujem ! :)
Potvrdzujem – šupol som to manželke na iP5 – a telefón normálne ožil. Skvelé.