- Toto téma obsahuje 68 odpovedí, 27 hlasov, a bola naposledny upravená pred 13 years, 1 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › iOS 5.1 nový
dajú sa spraviť také štatistiky ako má Sagittarius na obrázku aj pre iPod Touch ? JB mám
Na to nepotrebijes JB. Teda pokud Touch zobrazuje statistiku standby/usage (Settings >> General >> Usage), tak staci jen sejmout obrazovku (ON/OFF button + Home button).
no práve že neukazuje… nedá sa to nejako dorobiť?
ked som mal 5.0.1 iPhone 4S mi vydrzal jeden den, teraz ked mam 5.1 mi vydrzal 3 dni pouzivanost bola 9 hodin
aj u mňa iPhone 4s veľká zmena vo výdrži batérie. jailbreak mi ani nechýba v podstate sbs settings a iblacklist asi najviac ale ostatné aplikácie ako navigačky..všetko som si ponahrával aj bez jailbreaku a fičí to ako má.
môžem len potvrdiť baterka mi vydržala z 84% (od môjho posledného príspevku) až do včera
Ako beží na iPhone 3gs?
Páči sa mi oznamovanie na zamknutej ploche zmeškané hovory alebo facebook páči sa mi to riešenie cez slide unlock
pridám tiež poznatok s výdržou batérie 3 GS.po 48 hodinách 55% batérie.je pravda,že sa nejako nehrám ale zlepšenie je min 50%.
Butter, ako si si dal navigačku bez JB ? Normálne cez AppStore ?
Zdravim vas ja mam iphone 3gs dal som si ios5.1 a teraz mi nejde aktivovat iphone kto my s tym pomoze prosim!!!!!!!dikes
Janybanany, to je uplne jednoduche. Vem kartu od operatora, pro ktereho je blokovany a aktivuj :) Snad te tento zazitek pouci a prestanes kupovat „levne“ (ale malicko blokovane) iphony?
Pokud je blokovany pro SK TM, zajdi do TM a pozadej o odblok. Kdyz uz nic, tak aspon zjistis, jestli je blokovany na ne. Pokud je to jejich a nebudou chtit ti ho odblokovat, pohledej na webu. Existujou SK mobil shopy, ktere umi odblokovat SK TM (delaji to pres svoje kontaky v TM). Ovsem priprav si 50-70E. No a jinak se zarad do fronty cekajicich blaznu, co kupujou blokovane iP a doufaji v odblok.
BUTTER tá navigačka by aj mňa zaujímala:)
Zdravim ta ja som ho uz jailbrejkol len teraz mam problem najst signal taze budem musiet zbehnut za operatormi alebo nieje nejaky program v cydii???hmmmm
keby ste chcely ako na jailbrake tak tuna ho mate http://www.letemsvetemapplem.eu/2012/03/08/kompletni-navod-na-tethered-jailbreak-ios-5-1/
To se ubehas ;) OR SK telefony neblokuje, takze tam ani chodit nemusis. Pokud mas kliku, je blokovany na TM. Pokud kliku nemas, je koupeny nekde venku a pak si uzijes kopec srandy s hledanim na koho je blokovany a zadostma o unlock.
Janybanany, nedavaj sem JB, to tu ak dobre viem podporovane neni, a dufam ani nebude.. takyto ludia by mali byt banovani, nech si idu riesit taketo veci inde…
benne: nie je zakazane dat sem link na to, ako si spravi JB. JB nie je nelegalny.
raul: vážne? v EU? :))
Mne po aktualizacii nejde net,ked vypnem alebo zapnem“povolit 3G“ mi padne signal na 1 palicku,po chvili sa vrati do normalu a bateria vydrzi menej.Takze celkom pruser.Hlavne ten net ma stve,asi ho zatial zrusim nech neplatim za to co nemozem pouzivat.Mam 4S a O2.
raul podla mna kradnutie platenych apps v EU je nelegalne