- Toto téma obsahuje 419 odpovedí, 68 hlasov, a bola naposledny upravená pred 14 years, 11 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Ostatné › 8 apríla iphone OS 4
tak isto by som bral :)
ygy
ja sa tiez hlasim o jeden :-)
aj ja sa hlasim :)
ja velmi rad…len viete, ze sa to potom tazko vrati na OS 3, a je to BETA :) cize install len na vlastne riziko :)…ked chcete kludne mi poslite UDID na mail (v profile), zistit si ho mozete cez iTunes ked kliknete na serial # tak sa objavi UDID #
dufam, ze tymto neporusujem NDA, komu sa to chcelo citat :D
@ygy
mne sa to podarilo nahodit len cez Xcode Organizer, cez iTunes to pisalo chybu 3002…tebe ako?
hmm, má ta beta nějaký nevýhody? jakože něco nefunguje? nebo že je to nestabilní apod? nebo jde jen o to že ve finální verzi se ještě může něco změnit a vypadat jinak? podle mě když to uvolňujou pro developery aby pro to mohli začít dělat software, tak už to musí být sakra stabilní. a finální verzi pak jen vypustí rovnou s novým hardware (iPhone 4G). nebo ne?
Ja sa tiez hlasim :)))
mas nejaky mail kde by som ti mohol poslat UDID? :-)
poslal som mail, dakujem ;)
@pepa007
prva beta je vzdy znacne nestabilna, raz sa mi restartol iPhone pri Photos…nefunguje mi posielanie fotiek cez Photos, a nejake drobnosti…ale je to pouzitelne :)
tiez som poslal, diki :)
poslal som mail
aj ja som poslala mail :)
super, dakujem
Taktiež mám veľký záujem :) Ďakujem
ako je to s restorom späť na oficialnu verziu? je s tym problem??
EDIT: nie ze by som to potreboval, ale chcem vediet moznosti este pred instalaciou :)
da sa ist spat na 3.1.3 oficialne bez problemov, ze vraj…ale baseband ostane cize unlock ee…
//potom co ste si to nahodili napiste mi pls ci vam to funguje ok…vdaka!
spoti aj ja som ti pisal mail, neodpisal si mi tak si chcem iba overit ci ma to nehodilo do spamu :)
spoti ja som posielal tiez a bez odpovede takze teraz tiez neviem… Pozri sa pls, dikez :)
mne uz psolal, takze ho asi nespamujme, myslim ze Spoti si to tam najde :)
ups, mne v 4.0 nejde appstore, mam len Loading a nic :-(
mne appstore funguje, zatial co som zbadal nejake bugy ze nejde nastavit fotku ako wallpaper cez photos, moznost tam sice je ale nic to neurobi…dalej mi po zmene pozadia zmizlo z moznosti to nove pozadie, takze ho uz nemam ako nastavit a nefunguje mi hra canabalt…ostatne vyzera zatial ok