iPhone – navrhnutý pre vaše súkromie

Smartfón od Apple ponúka viacero spôsobov ako ochrániť vaše citlivé informácie. Viac o týchto technológiách sa dočítate v článku.

iPhone využíva inovácie na ochranu súkromia, ktoré sú navrhnuté tak, aby minimalizovali množstvo údajov, ku ktorým môže získať prístup
Apple alebo ktokoľvek iný.
Napríklad:

  • pri používaní Apple Pay neuchováva Apple číslo vašej karty
  • môžete si nastaviť, ktoré apky budú sledovať vašu aktivitu
  • správy vidíte iba vy a ich adresát

iPhone takisto nikdy nezdieľa údaje z Face ID a apky ako Mail či prehliadač Safari ponúkajú ochranu vášho súkromia či už ide o maily alebo sledovanie na webe. Tieto technológie, ktoré môžete detailne spoznať vďaka iStores, robia z iPhonu spoľahlivé zariadenie. Teraz ho môžete získať výhodne aj vďaka výkupu cez iStores – už od 419 €. Ako na to?

Stačí, ak prinesiete napríklad iPhone 13 128GB, ktorého výkupná cena je 530 €. Vďaka tomu získate nový iPhone 14 128GB v hodnote 949 € len za 419 €. Zvyšnú sumu si navyše môžete rozdeliť aj na splátky a pri dobe splácania 24 mesiacov bude vaša mesačná splátka len 21 €. Viac informácií o výkupe nájdete na stránke iStores.

zdroj: iStores

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.