Apple vydal update softvéru pre Apple TV, HomePod a MagSafe Duo nabíjačku

HomePod 2023
Popri nových aktualizáciách pre Apple TV a reproduktory HomePod, Apple vydal aktualizáciu firmvéru aj pre nabíjačku MagSafe Duo.

Prvá aktualizácia, tvOS 16.3.1, je určená pre modely Apple TV 4K a Apple TV HD. Aktualizácia sa zameriava na vylepšenia výkonu a stability systému, neprináša žiadne nové funkcie. To isté platí aj o softvéri HomePod 16.3.1. Softvérový update by mal byť určený pre všetky tri modely reproduktorov HomePod vrátane čerstvo vydanej druhej generácie reproduktoru HomePod. Tú Apple ohlásil len pred niekoľkými dňami. Apple odôvodnil náhle predstavenie produktu tým, že po ukončení predaja prvej generácie sa začal na internete stupňovať záujem po tomto produkte.

Treťou softvérovou novinkou v ponuke je update firmvéru pre MagSafe Duo nabíjačku. Nový firmvér nesie označenie 10M3063, respektíve 256.1067.0 – predošlá verzia softvéru niesla číselné označenie 186.0.0.0. Zaujímavé pritom je, že ide o úplne prvú aktualizáciu softvéru pre toto zariadenie od vydania v roku 2020. Nie je tak jasné, čo sa zmenilo, môže to mať však čo dočinenia s Apple Watch Ultra, ktoré nie sú plne kompatibilné s touto nabíjačkou. Samotný update firmvéru prebehne po pripojení telefónu na nabíjanie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť