Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #37 týždeň

iOS/iPadOS/tvOS/macOS

InfoGraphic and Poster Creato‪r – zadarmo (pôvodná cena 1,99€)

Ako už názov aplikácie prezrádza, pomocou aplikácie InfoGraphic and Poster Creato‪r môžete vytvoriť logá, letáky, infografiku…

Aplikácia je dostupná aj pre počítače Mac s čipom M1.

Sokodic‪e‬ – 0,99€ (pôvodná cena 2,99€)

Sokodice je logická hra s hracími kockami, ktorá ponúka viac ako 100 úrovní.

2112TD – 0,99€ (pôvodná cena 1,99€)

Rozložte guľomet, plameňomet, delostrelecké a plazmové veže a zničte svojich nepriateľov. Vylepšite svoje veže a ich skutočnú palebnú silu a čakajte na hordy nepriateľov. 2112TD je strategická hra v štýle tower defense, v ktorej sa každá sekunda v boji počíta.

Aplikácia je kompatibilná s počítačmi Mac.

Kenshō – 0,99€ (pôvodná cena 3,99€)

Začnite svoju cestu v tajomnom svete, v ktorom sa prelína príroda, čas a priestor. Vašou úlohou v logickej hre Kenshō bude správne pospájať bloky.

Hra je dostupná aj pre Apple TV a počítače Mac s čipom M1.

Kenshō 600x145 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #47 týždeň

Package Inc. – 1,99€ (pôvodná cena 3,99€)

Package Inc. je strategická hra, v ktorej je vaším cieľom navrhnúť doručovací systému pre rastúce mesto. Vytvorte spojenie medzi rôznymi uzlami a napojte stále viac cieľov, ako sú továrne, policajné stanice, kaviarne, knižnice, butiky, salóny, hotely, pizzerie, obchody s domácimi zvieratami alebo školy.

Hra je kompatibilná s počítačmi Mac s čipom M1.

Railways! – 0,99€ (pôvodná cena 1,99€)

Railways! je strategická hra, v ktorej bude vašim cieľom je premiestňovať vlaky medzi traťami, vyzdvihovať cestujúcich a predchádzať nehodám. Vaša misia je úplná, zhromaždiť všetkých cestujúcich.

Hra je kompatibilná s počítačmi Mac s čipom M1.

Party Flyer Creator – zadarmo (pôvodná cena 0,99€)

Party Flyer Creator je aplikácia na vytváranie letákov pre večierky, propagačné akcie, koncerty…

Aplikácia je kompatibilná s počítačmi Mac s čipom M1 alebo novším.

memories365 – 1,99€ (pôvodná cena 8,99€)

Pamätáte si, čo ste robili minulý mesiac? S kým ste boli? Kde ste boli? Vďaka aplikácii memory365 sú všetky vaše životné fotografie automaticky usporiadané podľa dňa a mesiaca. memory365 je fotografický denník, ktorý každý deň automaticky zachytáva a usporiada vaše obrázky.

Orbital Invaders:Space shooter – zadarmo (pôvodná cena 1,99€)

Staňte sa pilotom vesmírnej lode a bráňte obežnú dráhu. Orbital Invaders je sci-fi arkádová akčná hra, v ktorej schopnosť reagovať na situáciu a predvídať útok nepriateľov určuje výsledok bitiek.

Pixel Weather – Forecast – 0,99€ (pôvodná cena 4,99€)

Pixel Weather je jednoduchá a roztomilá aplikácia na predpoveď počasia s pixelovým štýlom. Aplikácia podporuje widgety na uzamknutej obrazovke, ktoré prišli spolu s iOS 16.

macOS

The Captain – zadarmo (pôvodná cena 15,99€) – EPIC Games

V dobrodružnej hre The Captain sa ocitnete v koži kapitána Thomasa Welmu. Thomas je vedecký dôstojník vesmírnej flotily, stratený na druhej strane galaxie. Temné sily sú na ceste na Zem, aby zničili našu planétu – a ty nesieš jedinú vec, ktorá ich môže zastaviť.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.