Apple prestal predávať elegantný magnetický dock pre Apple Watch

Apple Watch Edition Box
Ak ste si v poslednej dobe všimli obmedzenú dostupnosť elegantného nabíjacieho doku pre Apple Watch, nie je to náhoda. Spoločnosť Apple ho totiž s uvedením novej generácie zariadení prestala predávať.

Apple Watch Magnetic Charging Dock, ako sa produkt oficiálne volal, bol uvedený súčasne s prvou generáciou Apple Watch v roku 2015. Jednalo sa pritom o elegantné nabíjacie riešenie, ktoré dodávalo hodinkám štipku elegancie aj v prípade, že boli práve na nabíjačke. Vankúšik disponoval polohovateľnou magnetickou nabíjačkou. Vďaka tomu bolo možné hodinky nabíjať buď v ležatej polohe, alebo sa dali položiť nabok a slúžili tak zároveň ako nočné hodiny. Pri nabíjaní sa totiž otočí čas na hodinách nabok, vďaka čomu je ľahko čitateľný.

Priamou náhradou za tento produkt zdá sa byť MagSafe Duo Charger, nabíjačka, s ktorou si viete súčasne nabíjať aj Apple Watch aj iPhone 12 alebo novší. Výhodou i nevýhodou tohto kúsku je tvar. Hoci vďaka svojmu “peňaženkovému” tvaru je lepšie prenosná, vytráca sa z nej štipka elegancie, ktorú dedikovaný Apple Watch dok mal. Okrem toho, dvojnabíjačka je drahšia. Kým originálny produkt sa dal zohnať za 89€, nový produkt je dostupný za 129€.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.