HBO Max pracuje na oprave chyby na Apple TV 4K

V HBO sa posledné dni veľmi snažia. Na Apple TV 4K sa objavila chyba, ktorá užívateľom znemožňuje prehrávať niektoré filmy/seriály. Na obrazovke, po spustení filmu sa zobrazí hláška “Tento titul nie je možné prehrať”.

Chyba, ktorú nahlásili mnohí užívatelia sa objavuje na všetkých generáciách Apple TV 4K, ktoré používajú tvOS 16.1 a najnovšiu verziu apky HBO Max (52.50.1), vydanú 16. novembra 2022.

Niektorí užívatelia majú problém s prehrávaním iba niektorých titulov na tejto platforme, pričom iní si na Apple TV 4K nedokážu prehrať žiadny titul. Vynaliezaví užívatelia už skúšali aj “tvrdé” vypnutie apky, odhlásenie sa, reinštaláciu apky, prípadne reštartovanie Apple TV.  Riaditeľ pre komunikáciu spoločnosti HBO Chris Willard už oznámil, že spoločnosť si je tohto problému vedomá a na oprave chyby pracuje. K jej odstráneniu by malo prísť s najbližšou aktualizáciou apky HBO Max..

Do času, než sa objaví aktualizácia opravujúca chybu, podpora HBO Max odporúča, pre dočasné odstránenie chyby prejsť do nastavení a vypnúť podporu HDR, prípadne vypnúť funkciu “Match Content”, “Match Dynamic Range” a “Match Frame Rate”. Chybu by mohlo dočasne opraviť aj zmena rozlíšenia zo 4K na 1080p alebo 720p.

zdroj: MacRumors

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.