Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #47 týždeň

iOS/iPadOS/tvOS/macOS

Fait – The Machine – 1,19€ (pôvodná cena 3,49€)

Fait – The Machine je atmosférická akčná dobrodružná plošinovka odohrávajúca sa v troskách opustenej civilizácie. Ovládate chlpatú bytosť menom Fait, ktorá sa po prebudení z hlbokého spánku v časovej kapsule snaží zistiť tajomstvo svojho pôvodu a pochopiť, čo sa presne v tomto opustenom svete stalo. Na svojej ceste objavujete veľké množstvo unikátnych prekážok a snažíte sa vdýchnuť svetu okolo seba život.

Human Anatomy Atlas 2023 – 1,19 € (pôvodná cena 31,99€)

Human Anatomy Atlas 2021 je 3D atlas nielen pre zdravotníckych pracovníkov, študentov a profesorov. Aplikácia zahŕňa komplexné 3D anatomické modely mužov a žien a interaktívne animácie svalov a kostí.

Paintiles – zadarmo (pôvodná cena 3,49€)

Paintiles je logická hra s farbami.

Paintiles 600x303 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #07 týždeň

Galaxy Genome – 2,29€ (pôvodná cena 3,49€)

Galaxy Genome je vesmírny simulátor v procedurálne generovanom vesmíre, ktorý ponúka viac a 2 miliardy hviezdnych systémov. Je to len na vás akú cestu si zvolíte, chcete sa stať najbohatším obchodníkom alebo najslávnejším pirátom…

Commander Pixman – 2,29€ (pôvodná cena 4,49€)

Commander Pixman je retro akčná plošinovka. Rýchla akcia, zbraň v rukách, 145 úrovní na zvládnutie, stovky nepriateľov na zabitie a tisíce pascí, ktorým sa treba vyhnúť…

Hra je kompatibilná aj s počítačmi Mac s čipom M1 alebo novším.

Obscura 3 — Pro Camera – 3,49€ (pôvodná cena 5,59€)

Obscura 3 je aplikácia pre fotoaparát nabitá funkciami, ktoré vám pomôžu robiť neuveriteľné fotografie. Aplikácia spája úžasný dizajn s intuitívnymi ovládacími prvkami, vďaka ktorým je fotografovanie potešením.

60 Parsecs!- 2,49€ (pôvodná cena 4,99€)

60 Parsecs! je humorná adventúra v ktorej sa pred atómovou apokalyosou zachránite odletom do vesmíru. Pred odletom máte 60 sekúnd pre nazbieranie zásob. Po prvotnom zhone sa už snažíte čo najdlhšie prežiť na zásobách polievky, výrobe či vylepšovaním predmetov a každodenných rozhodnutiach, ktoré môžu znamenať rozdiel medzi prežitím a smrťou. Nechýba ani prieskum a pristávanie na planétach.

Hra je kompatibilná s počítačmi Mac.

MudRunner Mobile – 4,99€ (pôvodná cena 7,99€)

V hre MudRunner s ocitnete za volantom neuveriteľných terénnych vozidiel a vydáte sa naprieč sibírskou krajinou vybavený iba kompasom a mapou. Hra sa stáva dokonalou offroad simuláciou.

Vydajte sa na cestu s šestnástimi silnými terénnymi vozidlami, z ktorých má každé špecifické vlastnosti a prídavné doplnky. Prekonávajte prekážky v prekrásnych krajinách s extrémnymi podmienkami a dynamickým cyklom dňa a noci. Preskúmajte rôzne prekážky, ktoré realisticky reagujú na hmotnosť a pohyb vozidla.

Neighbours back From Hell – 4,99€ (pôvodná cena 7,99€)

Neighbours From Hell je klasická logická hra o zvláštnej reality show, v ktorej je vašou úlohou robiť zle svojmu arogantnému susedovi a to veľmi kreatívnym spôsobom…

Hra je dostupná aj pre Apple TV.

Morphite – 3,49€ (pôvodná cena 8,99€)

Morphite vyšiel aj vo verziách pre hernú konzolu Playstation 4, Nintendo Switch a počítače a dostupná je aj pre Apple TV.

Morphiote je FPS hra, v ktorej skúmate rastliny a zvieratá, bojujete s nepriateľskými bytosťami a odhaľujete tajomstvo, ktoré obklopuje tajomný materiál Morphite. Dej sa odohráva v ďalekej budúcnosti, kde ľudstvo už dávno obýva vzdialené planéty. Ocitnete sa v koži mladej ženy Myrah Kale, ktorá sídli na kozmickej stanici, kde pracuje pod dohľadom svojho nevlastného otca, pána Masona. Najprv sa hra javí ako jednoduchá prieskumná misia na podporu svojho obchodu, neskôr sa však zmení na cestu, ktorá odhaľuje neznámu minulosť Myrah a jej vzťahu k vzácnemu, vyhľadávanému a takmer vyčerpanému materiálu Morphite.

Morphite 600x154 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #52 týždeň

Animatix – 1,19€ (pôvodná cena 3,49€)

Animatix premení vaše fotografie na podmanivé animácie a karikatúry. Aplikácia vdýchne život fotografiám a pridá im pohyb.

Crying Suns – 5,99€ (pôvodná cena 9,99€)

Crying Suns je mix hier FTL a Dune. V tejto taktickej rogue-lite stratégii sa postavíte do úlohy vesmírnej flotily, ktorej úlohou je preskúmať starodávnu padlú civilizáciu.

RAW Power – 5,99€ (pôvodná cena 9,99€)

RAW Power je fotografický editor, ktorý je určený hlavne pre snímky zhotovené vo formáte RAW. Obsahuje množstvo filtrov, vstavanú galériu…

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.