Apple údajne chystá väčší iPad Pro na začiatok budúceho roku

Nový model tabletu s logom kalifornského jablka najnovšie spomenul analytik Ross Young, ktorý sa špecializuje na displeje.

Na svojom Twitteri informoval, že nový iPad Pro bude disponovať mini-LED obrazovkou a technológiou ProMotion podobne ako súčasne najväčší iPad Pro 12,9 ″. Model údajne plánovaný na začiatok roku 2023 má ponúknuť uhlopriečku 14,1 palca.

Správy o takomto iPade sa objavili aj o deň skôr z iného zdroja. Vtedy o ňom hovoril leaker známy ako Majin Bu. Leaker, ktorý však nemá príliš presnú históriu prognóz, uviedol, že Apple pracuje na iPade Pro s čipom M2 a 14,1-palcovou uhlopriečkou. V základe by mal tablet disponovať úložiskom 512GB a 16GB pamäte.

Aj keď v otázke nového modelu sa leaker a analytik zhodli, termín predstavenia vidí každý inak. Majin Bu naznačil, že by sme sa nových modelov iPadu Pro mali dočkať na jesennom evente, podľa Younga je pravdepodobnejší skôr budúci rok.

Úplne prvý o vývoji rozmernejších iPado informoval Mark Gurman z Bloombergu koncom minulého roka.

zdroj: MacRumors

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.