Tim Cook sa zúčastní stretnutia s prezidentom Joe Bidenom ohľadom kyberbezpečnosti

V poslednej dobe sa kyberbezpečnosť stala veľmi horúcou témou. Vzhľadom na útoky v poslednom roku sa rozhodlo o stretnutí, na ktorom sa budú hľadať možnosti zlepšenia kyberbezpečnosti. Práve na toto stretnutie sú pozvané aj hlavy technologických gigantov aj sám prezident Joe Biden.

Generálny riaditeľ Apple, Tim Cook sa pridá spolu s ďalšími predstaviteľmi technologických gigantov na stretnutí ohľadom kyberbezpečnosti. Na tomto stretnutí sa objaví aj americký prezident, Joe Biden.

Stretnutie bude zamerané snahu zlepšiť kyberbezpečnosť súkromných firiem ako odozva na online útoky, ktoré sa odohrali v minulom roku. Pre Bloomberg sa k veci vyjadrila osoba spojená s týmto stretnutím.

Riaditelia by mohli prediskutovať úsilie vynaložené subjektmi kritickej infraštruktúry vrátane subjektov v odvetví bankovníctva, energetiky a vodohospodárstva na zlepšenie kybernetickej bezpečnosti a spolupráce s vládou. Technickí manažéri pravdepodobne budú diskutovať o tom, ako môže softvér zaistiť lepšie zabezpečenie dodávateľského reťazca, uviedol vysoký predstaviteľ.

Na stretnutí sa objavia osobnosti ako Tim Cook, Satya Nadella, generálny riaditeľ Microsoftu, ďalej vedúci pracovníci z Google, Amazon, IBM, Southern Co. a JPMorgan Chase a Co.

zdroj: MacRumors

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.