Apple vydal iOS a iPadOS 14.4.1

Nie len Apple Watch, ale aj iOS a iPadOS aktualizácie opravujú bezpečnostnú chybu, ktorá je schopná na zariadeniach spustiť škodlivý kód.

Apple tak ako aj pri watchOS, tak aj pri iOS a iPadOS vydal novú, menšiu aktualizáciu s číslom 14.4.1, ktorá prináša bezpečnostné aktualizácie. Táto aktualizácia prichádza mesiac po vydaní najnovšieho iOS 14.4.

Aktualizácia iOS a iPadOS 14.4.1 je možné zdarma stiahnuť pre podporované zariadenia pomocou over-the-air technológiou v nastaveniach zariadenia. Jednoducho prejdeme do Nastavenia -> Všeobecné -> Aktualizácia softvéru.

Tak ako v prípade aktualizácie watchOS, tak aj pri iOS a iPadOS sa táto menšia aktualizácia zameriava na bezpečnosť. Táto aktualizácia taktiež poskytuje dôležitú aktualizáciu bezpečnosti zariadenia, ktorá je adresovaná WebKit chybe, ktorá umožnila škodlivému webovému obsahu načítať sa a spustiť škodlivý kód.

zdroj: MacRumors

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.