Apple v Mníchove buduje nové centrum zamerané na Apple silicon

Investícia do novej prevádzky bude viac ako miliarda eur.

Do lokality, ktorá je už teraz najväčším inžinierskym centrom Apple v Európe, má priniesť stovky ďalších pracovných ponúk. Oblasti ako power management designapplication processors tak rozšíria pozície zamerané na konektivitu a bezdrôtové technológie.

Podľa šéfa Apple, Tima Cooka, budú nové tímy inžinierov skúmať budúce možnosti 5G technológie ale aj ďalšie horizonty zamerané na zlepšovanie výkonu, rýchlosti a konektivity.

V Mníchove sa nachádzajú aj dva z pätnástich Apple Stores, ktoré značka v Nemecku má

V bavorskej metropole Apple funguje už štyri desaťročia. Nová prevádzka s rozlohou 30 000 metrov štvorcových sa bude nachádzať v centre mesta na Karlstrasse. Bude v nej pracovať tímy so zameraním na vývoj 5G a budúcich technológií a bezdrôtových modemov pre Apple produkty.

Sťahovanie do nového objektu je zatiaľ naplánované na záver budúceho roku. Po vzore iných Apple prevádzok vo svete, bude aj nové European Silicon Design Center fungovať pomocou obnoviteľných zdrojov energie.

zdroj: Apple

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.