Apple chystá jeseň plnú eventov

V nadchádzajúcom období by sme sa mali dočkať odhalenia viacerých noviniek s logom kalifornského jablka.

Podľa doterajších informácií plánuje značka predstaviť novú generáciu iPhonu, Apple Watch ale aj AirPods či redizajn iPadu mini. Netreba zabudnúť ani na nové MacBooky Pro. Tie všetky sa podľa Marka GurmanaBloombergu dočkajú prezentácie už túto jeseň.

Prvým v sérii má byť event venovaný iPhonu 13. Pred rokom bol termín predstavenia dvanástej generácie smartfónu odložený až na október v dôsledku pandémie a obmedzenej výroby. Už tento rok by sa však mal Apple vrátiť k tradičnému septembrovému termínu pre nový iPhone.

Na jeseň plánuje Apple odhaliť aj v poradí tretiu generáciu svojich AirPods. Základný model bezdrôtových slúchadiel sa má dizajnom priblížiť AirPods Pro. iPad mini spomenutý vyššie príde s väčším displejom a tenšími okrajmi. Nové Apple Watch Series 7 majú mať nový dizajn s lepším displejom a vyšším výkonom.

Pokiaľ ide o segment laptopov, ten značka plánuje rozšíriť o dva nové modely – v 14 a 16-palcovom prevedení. Vnútri sa bude ukrývať čip z rodiny Apple Silicon, s pracovným názvom M1X. Má ísť o vylepšenú verziu súčasného M1.

zdroj: Bloomberg

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

iStores prináša prémiový zážitok z Apple produktov do novootvorenej predajne v bratislavskom Avione

iStores, najväčší predajca produktov Apple na Slovensku, otvára 22. marca 2024 v bratislavskom Avione prvú predajňu Apple Premium Partner (APP), ktorá je svojím konceptom, úrovňou služieb a zákazníckym zážitkom doposiaľ najbližšie k predajniam Apple Store. Jediný priestor svojho druhu na Slovensku ponúkne na ploche 250 m2 nielen širokú škálu produktov Apple, ale aj kompletný servis, poradenstvo a unikátnu zákaznícku skúsenosť prostredníctvom školení a workshopov v jedinečnom interiéri s prémiovým vybavením.