Anketa: ktorá z Apple noviniek za rok 2020 bola vaším favoritom?

V uplynulom roku sme sa dočkali viacerých hardvérových aj softvérových noviniek, medzi iným aj prvých Macov s Apple procesormi či najväčšieho redizajnu macOS.

Apple za posledných dvanásť mesiacov nezaháľal a odhalil aktualizácie prakticky v každom segmente jeho produktového portfólia. Dočkali sme sa nových iPadov, Apple Watch, desktopov i laptopov s logom Apple a samozrejme nemohol chýbať ani nový iPhone, tentoraz hneď v štyroch verziách. Tým však zoznam noviniek nekončí. Spomeniete si na všetky?

Ktorá z Apple noviniek v roku 2020 bola pre vás favoritom?

komentárov
  1. Nejlepší je ten iPhone mini, ale ani náhodou ne absolutně, ale z hlediska toho kolem. Dlouho tady je zoufalý brekot po malém kompaktním iPhonu, a když tady je, tak se prodává minimálně :) Jen to dokazuje, že to je pro většinu lidí produkt, o kterém sice sní, když vyjde tak jej obdivují a líbí se jim jak je to roztolmilý… ale potom jdou a koupí si to největší pádlo co jde sehnat. Z dnešního pohledu jsou totiž velké telefony prostě využitelnější a tato stránka převáží na celé čáře. Proto je toto nejspíš poslední iPhone mini.

    Největší událost u Applu je pak samozřejmě M1.

    0
    1
      1. Nepsal jsem přece nic o tom, že člověk, co hledá mini, si koupí Maxe. Psal jsem o tom, že je hodně lidí, kterým se zamlouvá mini, proto to vypadá na velkou poptávku po malých telefonech. V reálu si však malý telefon koupí poměrně malá skupina uživatelů, což dokazují nízké prodeje 12 mini. A o tom, že se mini prodává za očekáváním a podstatně méně, než ostatní varianty, byla informace třeba v jednom článku na MacRumors.

        0
        1
    1. Nazov mini je vysmech – iPhone mini je pomerne velky a tazky v porovnani s povodnym SE a 5S. Velmi vela ludi si ten telefon asi aj chcelo kupit, ale ked ho fyzicky aj videli, tak ich to preslo, tak ako aj mna – tesil som sa na “mini”, aj som si ho teraz kupil a som sklamany – je o dost vacsi a hlavne tazsi ako moj stary 5S… Nebudem ho pouzivat pokial mi 5S bude fungovat.

      1
      0
      1. No a já si zase třeba myslím, že ještě menší mini by se prodával ještě méně :) … Poptávka po takto malých telefonech nepochybně je, ale je to malá skupina, která je hodně slyšet. To je celé.

        Mne se malé telefony také líbí, ale v dnešní době z pohledu požadavků na smartphone bych si něco tak titěrného jako byl 5s už nekoupil.

        0
        1
    1. Tu nejde o ziadnu ochranu prirody, je to len sprosta vyhovorka. Odstranenim nabijacky z balenia Apple uspori celkom slusne peniaze.

      1
      0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.