WhatsApp prináša QR kódy pre kontakty aj Dark Mode

Platforma v novom update predstavuje viacero noviniek pre apku, web aj desktop.

Nové QR kódy umožnia pridávanie kontaktov bez potreby vyťukávať čísla. Pred aktualizáciou bolo potrebné pridať do aplikácie nové číslo cez Kontakty. Až potom bolo možné vo WhatsAppe poslať správu danému človeku. Nový postup teda tento krok preskočí a celý proces urýchli.

Videohovory pre ôsmich ľudí, ktoré WhatsApp spustil nedávno, dostali takisto pár vylepšení. Ak sa chcete napríklad sústrediť na konkrétneho účastníka skupinového četu, stačí podržať jeho náhľad, aby ste ho zobrazili na celú obrazovku. Vďaka novej ikonke pre videohovory je teraz možné ich začatie jedným ťuknutím.

Nálepky patria (aj podľa WhatsAppu) k čoraz populárnejším formám komunikácie. Preto v rámci updatu prichádzajú ďalšie sety týchto motívov.

Dark Mode, ktorý sa objavil tento rok v iOS aplikácii, teraz nájdete aj vo webovom rozhraní a samozrejme aj na WhatsAppe pre váš desktop.

Aktuálny update WhatsApp spúšťa postupne a v priebehu nasledujúcich týždňov by mal byť dostupný pre všetkých používateľov.

zdroj: WhatsApp

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.