Vyšiel update iOS a iPadOS s opravou FaceTime chyby

Bug, pre ktorý nebolo možné cez apku volať so staršími zariadeniami, opravuje najnovšia aktualizácia 13.4.1.

Haló, počujeme sa?

Tento drobný update prichádza dva týždne po predošlej verzii 13.4. V nej sme sa dočkali zdieľania zložiek cez iCloud, prekopanej lišty v apke Mail, či trackpad kompatibility v iPadOS.

Spomínaná Facetime chyba sa týkala zariadení so systémom verzie 13.4, ktoré sa po update nemohli spojiť so zariadeniami, na ktorých bežali iOS 9.3.6, OS X El Capitan 10.11.6 a eventuálne staršie verzie týchto systémov.

Šlo o staršie modely Apple produktov – napríklad iPhone 4S, či iPad 2, 3. generácia iPadu, prvá generácia modelu iPad mini či iPod touch 5. generácie.

Ďalšia oprava sa týka Bluetooth funkcie – update 13.4.1 rieši chybu, pri ktorej nefungovala možnosť Bluetooth cez menu rýchlych akcií na ploche.

Nech je svetlo

Pokiaľ ide o iPadOS 13.4.1 ten ešte okrem opravy pre FaceTime prináša aj fix pre Flashlight na oboch modeloch iPad Pro. Bug mohol spôsobovať, že sa svetlo baterky po ťuknutí na jej ikonku nezaplo.

zdroj: Apple

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.