Apple oznámil dátum WWDC20

WWDC20 sa bude konať neskôr, než obvykle.

Apple už skôr avizoval, že WWDC 2020 bude odlišná v tom, že sa bude konať výlučne digitálne. Čo je aj pochopiteľné vzhľadom k tomu, že svet sužuje pandémia a drvivá väčšina verejných podujatí bola kvôli tomu zrušená.

Dnes Apple oznámil dátum, kedy sa bude digitálna WWDC 20 konať. Bude sa to konať 22. júna 2020, pričom obsah bude streamovaný zadarmo pre všetkých vývojárov cez webovú stránku Apple Developer alebo sprievodnú aplikáciu pre iOS. Môžeme tiež očakávať tradičnú keynote prezentáciu, na ktorej spoločnosť obvykle predstavuje nové verzie operačných systémov a niekedy aj nové produkty. Čas ešte nebol upresnený, ale môžeme sa domnievať, že bude zrejme v pondelok o 19:00 nášho času. Viac o tom sa dozvieme v júni.

Spoločnosť tiež oznámila Swift Student Challenge ako výzvu pre študentov. Tí získajú možnosť prezentovať svoje zručnosti v programovacom jazyku Swift a najlepší z nich môžu získať odmenu v podobe exkluzívnej bundy a sady pinov WWDC20. Úlohou je, aby študenti vytvorili a odovzdali Applu do 18. mája 8:59 nášho času interaktívnu 3D scénu vo Swift Playground, v ktorej môžu užívatelia stráviť tri minúty.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.