Získajte iMyFone Umate, čistič priestoru na iPhone, zadarmo ešte pred inštaláciou iOS 11.3

Zdá sa vám, že je váš iPhone akosi pomalý, často sa zasekáva alebo jednoducho nefunguje tak, ako ste boli zvyknutí? iMyFone Umate ponúka jednoduché riešenie, ktoré vám môže s týmto problémom pomôcť. Pri príležitosti tretích narodenín iMyFone je teraz navyše k dispozícii zadarmo spolu s oznámením novinky TunesUp.

iMyFone Umate: pôvodná cena 19.95 USD, teraz zadarmo

Keď je úložný priestor vášho iPhonu/iPadu/iPodu plný, táto aplikácia vám pomôže uvoľniť množstvo priestoru bezpečným odstránením nepotrebných a dočasných súborov, vďaka čomu získate aj rýchlejšie spúšťanie a používanie vášho zariadenia. Okrem toho dokáže vaše fotografie bez straty kvality komprimovat, odstrániť veľké súbory a hromadne organizovať aplikácie:

  • Vyčistite nepotrebné a dočasné súbory na zrýchlenie iPhonu
  • Komprimujte/exportujte/odstráňte fotografie na získanie úložného priestoru
  • Organizujte veľké súbory a aplikácie hromadne

Zahrajte si koleso šťastia a vyhrajte zľavové kupóny

iMyFone ponúka pri príležitosti svojich tretích narodenín možnosť zatočiť si s kolesom šťastia, pričom každý má dva pokusy. Jednoducho tak môžete vyhrať zľavový kupón, ktorý následne môžete uplatniť na ktorýkoľvek ponúkaný produkt.

TunesUp – najnovší produkt iMyFone pre riešenie problémov s iTunes

iMyFone plánujú vydanie najnovšieho softvéru TunesUp koncom apríla. Vy pritom máte možnosť byť medzi prvými, ktorí sa k tejto novinke dostanú, a to navyše s 50% zľavou. Stačí zadať váš e-mail, na ktorý budete informovaní o sprístupnení tejto novinky a obdržíte aj zľavový kupón.

Kľúčové vlastnosti TunesUp:

  • Vyčistite iTunes mediálne súbory, zálohy, softvérové aktualizácie
  • Opravte zlyhávajúce rozpoznávanie iOS zariadení
  • Opravte problémy s inštáláciou/aktualizáciou/zálohovaním iTunes

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.