Práve vyšiel iOS 11.3, zatiaľ však len pre nový iPad

Oficiálne vydanie iOS 11.3 sa blíži. Update je už dostupný, no zatiaľ len pre majiteľov v utorok oznámeného iPadu.

Podľa MacRumors si iOS 11.3 stiahnete len na novom iPade. Ten sa začal predávať ešte predvčerom, no tu je ten problém. Nikto okrem zahraničných novinárov ho zatiaľ nemá k dispozícii, k prvým zákazníkom sa dostane až koncom týždňa.

Dôvodov prečo Apple vydal update už teraz môže byť viacero. Pravdepodobne je však iPad už z továrne predinštalovaný s iOS 11.3 a potrebuje ho na správne fungovanie. Pre nás ostatných to však znamená jediné. Nový systém je na pokraji vydania aj pre ďalšie zariadenia a vidieť by sme ho mohli už v najbližších dňoch.

Čo so sebou iOS 11.3 prinesie? Nové Animoji, vylepšené rozhranie ARKit, pokročilé nastavenia týkajúce sa batérie a mnoho ďalšieho. O jednotlivých novinkách si môžete prečítať v samostatných článkoch nižšie.

iOS 11.3 prinesie nové Animoji, info o batérii, novinky pre ARKit, Zdravie a ďalšie

Apple vydal iOS 11.3 Beta 2, obsahuje novú Battery Health funkcionalitu

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.