YouTube dostal novú Apple TV aplikáciu

Ešte v recenzii Apple TV 4K vydanej v novembri/listopadu som vypichol, že YouTube je tu len z povinnosti. Aplikácia totiž vôbec nepodporovala 4K, tobôž nie HDR, a obraz vo videách bol vyblednutý. Až doteraz.

Google totiž vydal update YouTube aplikácie pre Apple TV, ktorá prináša kompletný redesign menu po vzore Smart TV a ďalších zariadení, na ktorých je YouTube dostupný. Po novom sa vo vrchnej sekcii nachádza univerzálny vyhľadávač, ktorý okrem zadania textu obsahuje aj tabuľky s kategóriami videí, ako napríklad Odporúčané, Hudba, Komédia, Technológie a mnohé iné. Okrem toho sa na ľavom boku nachádza profilová lišta, ktorá umožňuje prejsť na osobný profil, na svoje playlisty alebo otvoriť nastavenia aplikácie.

Apple TV 4K YouTube 2018 Revamp

Za zmienku tiež stojí, že táto verzia aplikácie už má sľúbenú podporu 4K. Reálne však táto funkcia nefunguje, no mohlo by sa tak stať v nasledujúcich hodinách alebo dňoch. Video sa totiž aj naďalej načítava v 1080p rozlíšení. Aplikáciu možno updatovať cez App Store, prípadne ju môže Apple TV aktualizovať sama.

Recenzia Apple TV 4K: Generácia na začiatku generácie

UložiťUložiť

komentár
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.