Apple začal vo veľkom naberať hardvérových inžinierov a designérov

CUPERTINO, CA – OCTOBER 27: An Apple logo is seen on a building during a product launch event at Apple’s headquarters on October 27, 2016 in Cupertino, California. Apple Inc. is expected to unveil the latest iterations of its MacBook line of laptops. (Photo by Stephen Lam/Getty Images)

Zdá sa, že Apple začína pracovať na svojom ďalšom veľkom produkte. Spoločnosť v uplynulých mesiacoch zvýšila počet pracovných ponúk pre hardvérových inžinierov na rekordné hodnoty, čo môže byť indikátorom práce na zatiaľ neohlásenej hardvérovej novinke.

Počet pracovných ponúk, ktoré Apple otvoril v súvislosti s hardvérovým inžinierstvom, narástol až o 80%, pričom len minulý týždeň sa počet otvorených pozícií zvýšil zo 665 na 1 198. Výnimkou nie je však ani zamestnávateľská horúčka súvisiaca s dizajnérskymi pozíciami. Počet dostupných pozícií sa z priemerných 40 zvýšil na rekordných 70, teda tiež o 80%. Práve takýto netradične veľký nábor nových hláv môže znamenať, že Apple začal pracovať na ďalšej veľkej veci, ktorej predstavenie uvidíme najskôr o pár rokov. Dovtedy však môžeme o produkte len špekulovať. Jedná sa o sľubované AR okuliare? Alebo automobil? Alebo je to niečo celkom iné?

UložiťUložiť

komentáre
  1. Podla toho ako som precital clanok na CoM, na tieto cisla prisli analytici z Thinknumu. Je to take zvlastne, ze pisete clanok podla clanku, ktory bol napisany podla clanku, ktory je zalozeny na analyze toho co je Apple sice legalne povinny zverejnovat, ale nejako sa tym nechvali. Co je mozno zaujimavejsia story. Kazdopadne je pochopitelne, ze sa tomu tazko veri, ked neuvediete ten pravy zdroj spravy.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.