Pred kamennými predajňami Apple sa začínajú zhromažďovať zákazníci

iPhone XS, iPhone XS Max a Apple Watch 4 sa už včera začali predávať v Austrálii a na Novom Zélande. Keďže sa čas v rôznych krajinách líši, začínajú sa pred bránami Apple Store zhromažďovať stovky ľudí dúfajúc, že sa im podarí “uchmatnúť” si jeden z nových produktov od Apple. 

Pred kamennou predajňou na Orchard Road v Singapure čakali stovky nadšencov, ktorí doslova “kempovali” pred obchodom mnoho hodín pred tým, ako sa vôbec otvoril, aby si tak zaistili svoje miesto v rade a dočkali sa nových zariadení. Počas spustenia predaja nových iPhonov a Apple Watch bolo v Singapure veľmi horúco, preto dostali potencionálny zákazníci náramok s označením pozície v rade aby si mohli na hodinu odbehnúť na obed.

Podobná situácia sa odohrávala aj pred kamennou predajňou v Berlíne, kde sa potenciálny zákazníci začali zhromažďovať už počas noci. Iné to nebolo ani v Rakúsku v novej predajni, kde už netrpezliví zákazníci čakajú na svoje nové zariadenia. Americké kamenné predajne zrovna potencionálnymi zákazníkmi  neprekypujú, no ako sa bude približovať otváracia doba, budú sa tieto rady určite zväčšovať.

Nové predobjednávky na iPhone XS, XS Max a Apple Watch nebudú odoslané majiteľom skôr ako v Októbri, čo je pravdepodobne aj dôvod prečo množstvo zákazníkov skúša šťastie v radoch pred kamennou predajňou.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.