iPhone XS a XS Max sa dostanú do predaja o týždeň, obchody už spustili predobjednávky

Zatiaľ čo v prvej vlne krajín si nový iPhone už môžete (alebo čoskoro budete môcť) zakúpiť, ku nám sa dostane presne za týždeň. Svoj kus si však už môžete rezervovať.

Ako prvá avizovala predobjednávky Alza, ktorá ma na webe už od dnešnej polnoci dostupné všetky modely, vrátane obrovských 512 GB verzií. iPhone XS v 64 GB kapacite vás vyjde na 1 165 eur.

S polnočnými predobjednávkami neotáľal ani iStores a ponúka rovnaké modely, aj keď za mierne vyššie ceny. Za základný XS model si pýta 1 179 eur. Dostupnosť jednotlivých modelov sa dosť líši a predajca na webe uvádza dobu dodania od 10 dní až po 3-4 týždne. Predobjednávky nájdete aj na nay.sk.

Predaj nových iPhonov plánuje budúci piatok spustiť aj trojica našich operátorov – Telekom, Orange a O2. Spomedzi nich je však Telekom jediným, kto dnes spustil online predobjednávky. 

Do poradovníka sa môžete zapísať na špeciálnom webe operátora. Ponúkané modely aj ceny v jednotlivých paušáloch zverejnil server TouchIT.

Spolu s iPhonom sa spustili aj rezervácie nových Apple Watch. Series 4 bude u nás dostupná len hliníkovej GPS verzii bez LTE – kvôli operátorom zatiaľ nepodporujúcim eSIM formát. Menší 40mm model bude stáť 429 eur a väčší 44mm model len o 30 eur viac.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.