SME: Apple Pay k nám príde v marci

Ďalšia správa múti vody ohľadom dostupnosti Apple Pay na Slovensku. Podľa denníka SME príde služba už v marci budúceho roku.

Len minulý týždeň príjemne prekvapili správy o blížiacom sa príchode Apple Pay na Slovensko a taktiež do Čiech. Pokým u západných susedov by mala byť služba spustená ešte tento rok, u nás by sa tak malo stať niekedy začiatkom toho budúceho. 

Tieto plány potvrdzuje v najnovšom článku aj denník SME, podľa ktorého by sme iPhonom mali začať platiť v marci budúceho roku. Odvoláva sa, rovnako ako Trend pred ním, na svoje vlastné zdroje. Banky však podľa očakávaní presný dátum spustenia služby prezradiť nechcú.

Trend: Apple Pay na Slovensku začiatkom budúceho roka

Hovorí sa, že kde je dym, tam musí byť aj oheň a na plánoch spustiť platobný systém aj na Slovensku zrejme niečo bude. Ako to však býva, pokiaľ nebudeme mať v rukách oficiálne oznámenie, všetko sa to ešte môže v najbližších mesiacoch po… zmeniť. Zatiaľ to však vyzerá nádejne.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.