Nové puzdro pre AirPods bude podporovať Qi bezdrôtové nabíjanie

Nabíjacia podložka AirPower sa podľa dohadov konečne blíži a s ňou aj špeciálne puzdro pre AirPods. Kompatibilné by však malo byť nielen s ňou.

Začiatkom týždňa zverejnil informácie o AirPower málo známy čínsky server Chongdiantou, ktorý teraz prichádza aj s detailmi o obale pre AirPody. Najväčšou výhodou nabíjačky od Applu je totiž kombinácia štandardu Qi a vlastných proprietárnych technológií. Tak dokáže nabíjať iPhone, Apple Watch aj AirPods naraz, spolu s integráciou priamo do iOS.

AirPods budú podložku podporovať pomocou nového puzdra so vstavanou indukčnou cievkou, ktoré sa bude predávať samostatne a príde spolu s AirPower. Čínsky server tvrdí, že puzdro sa ale bude dať nabiť akoukoľvek zaužívanou nabíjačkou, podporovať totiž bude (narozdiel od Apple Watch) bezdrôtový štandard Qi. 

Stále však nie je jasné, či bude puzdro dostupné výhradne ako samostatné príslušenstvo, alebo aj ako súčasť balenia pri kúpe slúchadiel. Predstavená by totiž mala byť aj druhá generácia AirPodov s podporou pre funkciu Hey Siri, ktorá by ho teoreticky už mohla obsahovať.

Všetko sa dozvieme už čoskoro, pravdepodobne niekedy v polovici septembra pri predstavení nových iPhonov. 

AirPower môže stáť 149 dolárov, tvrdí čínsky portál

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.