Bloomberg: Apple predstaví AirPods 2 už tento rok

Krátko po odhalení noviniek z prostredia iOS a macOS prináša portál Bloomberg nové informácie o slúchadlách AirPods 2.

Nová generácia slúchadiel AirPods by mala byť podľa zdrojov oboznámených s plánmi spoločnosti predstavená ešte tento rok, pravdepodobne po boku nových iPhonov na jeseň/podzim 2018. Druhá generácia slúchadiel by mala priniesť vítané novinky, medzi ktoré patrí Hey Siri a nový bezdrôtový čip Apple W2. Zásadnou novinkou je, že na používanie Siri v slúchadlách by už nebolo treba ťukať na bok, ale jednoducho sa stačí ozvať známym hlasovým povelom. Prináša to väčšiu pohodlnosť, ktorá ale funguje iba ak sú slúchadlá pripojené k Apple zariadeniu. Slúchadlá majú pracovný názov B288.

V Appli sa už dokonca rysujú plány na tretiu generáciu AirPods, ktorá by mala byť uvedená už budúci rok, ak pôjde všetko podľa plánu. Najväčšou novinkou má byť vodeodolnosť, ktorá zaručí, že slúchadlá nebudú mať najmenší problém s dažďom alebo nechceným poliatím. Neznamená to ale, že by sa s nimi dalo plávať. Išlo by teda o podobnú certifikáciu ako pri iPhone. Treba však brať na vedomie, že plány nie sú konečné a môžu sa zmeniť.

 

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.