LG bude vyrábať Face ID moduly pre budúci iPad Pro a iPhone

iPad Pro Face ID Benjamin Geskin

Apple plánuje podľa nových informácií investovať takmer miliardu dolárov na výrobu Face ID modulov pre budúcu generáciu iPhone a iPadu.

Uvádza to kórejský portál The Investor, podľa ktorého plánuje Apple touto úlohou poveriť LG Innotek, jedného z najväčších výrobcov komponentov na svete. LG bude vyrábať bodkový projektor a Flood Illuminator, dvojicu kľúčových komponentov systému Face ID, ktorý sa nachádza v iPhone X. Očakáva sa pritom, že Face ID už tento rok kompletne nahradí Touch ID na novej generácii telefónov iPhone. Zamieriť by mal dokonca aj na iPad Pro.

Renomovaný analytik Ming-Chi Kuo tvrdí, že Apple by mal tento rok predstaviť tri modely iPhonu – zatiaľ by sme ich mohli označiť ako iPhone X2, iPhone X2 Plus a iPhone SE 2. Všetky tri by mali disponovať Face ID snímačom tváre a investícia vo výške 820,9 milióna dolárov môže toto tvrdenie podporovať.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.